Διαφήμιση
Δευτέρα, 09 Ιούλιος 2012 11:23

H Manos Backline πάει Σερβία (Exit Festival)

Το Exit Festival (12-15 Ιουλίου) της γειτονικής Σερβίας είναι ένα φεστιβάλ που συνεχώς μεγαλώνει σε όγκο, κόσμο και δυναμική, αποτελώντας μακράν το μεγαλύτερο φεστιβάλ της νοτιοανατολικής ευρώπης, ενώ αναμφίβολα συγκαταλέγεται και στην πρώτη 5άδα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών φεστιβάλ.

Όπως ενημερωθήκαμε από την εταιρία Manos Backline Services, η εταιρία πρόκειται να καλύψει με full backline εξοπλισμό ολόκληρο το φετινό φεστιβάλ το οποίο αποτελείται συνολικά από 17 σκηνές. Βεβαίως, οι 3 εξ αυτών είναι οι μεγάλες φεστιβαλικές σκηνές οι οποίες θα φιλοξενήσουν και το σύνολο σχεδόν του εξοπλισμού που θα απαιτηθεί. Όπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στάμος Βασιλάκης, περίπου 500 ‘κουτιά’ (σε αυτά περιλαμβάνονται ενισχυτικά back line, μουσικά όργανα, audio περιφερειακά και αξεσουάρ) και τρία φορτηγά με εξοπλισμό ήδη βρίσκονται καθ’ οδόν για το Νόβι Σαντ της Σερβίας, όπου θα φιλοξενηθούν σε ειδικό χώρο στις εγκαταστάσεις του φεστιβάλ και από εκεί θα αποστέλλονται με van σε κάθε σκηνή σε καθημερινή βάση προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των 200 + γκρουπ και events που θα πραγματοποιηθούν στο 4ήμερο μεταξύ 12 και 15 Ιουλίου στα πλαίσια του Exit Festival.

Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη φορά που Ελληνική rental εταιρία εξάγει τόσο μεγάλο όγκο εξοπλισμού για τις ανάγκες τρίτων και δη για την κάλυψη ενός τόσο μεγάλου σε απαιτήσεις φεστιβάλ όπως το Exit. Απ’ ότι φαίνεται άνοιξαν δυναμικά οι ευρωπαϊκοί (και ειδικά οι βαλκανικοί) δρόμοι για τη Manos Backline Services, η οποία έχει ‘βγάλει’ ξανά εξοπλισμό της στο εξωτερικό αλλά ποτέ πριν σε τέτοια κλίμακα.
Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες (όχι μόνο από το backline αλλά από το σύνολο του εξοπλισμού του φετινού Exit) από τον… απεσταλμένο συντάκτη μας Στάμο Βασιλάκη άμα τη επιστροφή του από το Exit…

Επαφή
Manos Backline Services

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση