Διαφήμιση
Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2012 22:40

H Enco στην Audigys

Από την Audigys πληροφορηθήκαμε τη συνεργασία της με την εταιρία ENCO για την Ελληνική αγορά.
Η ENCO ιδρύθηκε το 1983 από δύο μηχανικούς του MIT τους Eugene Novacek και την Judy Kane Novacek. Το 1991, η ENCO παρουσίασε τον πρώτο ψηφιακό ραδιοφωνικό αυτοματισμό DAD. Το λογισμικό DAD είναι ιδανικό για internet radio, studio automation, radio production, καθώς επίσης και για play out σε ραδιοφωνικούς σταθμούς radio clusters και δίκτυα ραδιοφώνου μεγάλα ή μικρά.
Η ENCO προσφέρει ακόμη λύσεις όπως Presenter, the live-assist studio solution σχεδιασμένες για ταχύτητα και εργονομία στους ραδιοφωνικούς σταθμούς. H έκδοση DAD για την τηλεόραση είναι ένα σύστημα που υποστηρίζει play out ακόμη και για surround streams.
Η ικανότητα του να διαχειρίζεται πολλαπλά ηχητικά streams linear ή surround το καθιστά ένα από τα σημαντικότερα λογισμικά της αγοράς. Επιπλέον υποστηρίζει διαχείριση μέσω οθονών αφής και προσφέρει πλήρη συμβατότητα ανταλλαγής δεδομένων με εταιρείες όπως οι AXIA, Digigram, Audio Science, Grass Valley, Ross, Sundance, κ.α. Η ENCO διαθέτει επίσης προϊόντα όπως το enCaption το οποίο μπορεί να διαχειριστεί υλικό και για ΑΜΕΑ (hearing impeard). 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Audigys...

Επαφή
Audigys


Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση