Διαφήμιση
Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2011 00:21

HALT στο κέντρο της Αθήνας από τη Β. Στόλλας

Από την εταιρία Βενέδικτος Στόλλας λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση για το νέο της εξειδικευμένο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας (Λεωφόρου Αλεξάνδρας 28 & Νοταρά), με τη εμπορική ονομασία HALT (Hyper Audio - Lights Technologies), που εξειδικεύεται στην εμπορία & διάθεση προϊόντων από τον τομέα του ήχου και του φωτισμού της εταιρίας. Ιδού το αναλυτικό δελτίο τύπου.

Βενέδικτος Στόλλας – Δελτίο Τύπου
«Η Βενέδικτος Στόλλας, υλοποιώντας τη στρατηγική ανάπτυξης που έχει ξεκινήσει από το 2010, άνοιξε και λειτουργεί από τα μέσα Νοεμβρίου, ένα νέο σημείο πώλησης στη καρδιά της Αθήνας. Το σημείο αυτό με τη εμπορική ονομασία HALT (Hyper Audio - Lights Technologies), εκπροσωπεί μια από τις κυριότερες δραστηριότητες της εταιρίας, εκείνη της εμπορίας και διάθεσης προϊόντων στο τομέα του ήχου και του φωτισμού. Ο επισκέπτης, του χώρου αυτού, μπορεί να βρει προϊόντα  που θα καλύψουν κάθε επαγγελματική και ερασιτεχνική του ανάγκη. Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος, σε συνδυασμό με τη πληθώρα επώνυμων εταιριών, όπως η διάσημη Behringer, η Samson, η Proel με τη πληθώρα προτάσεων για όλες τις εφαρμογές, τα νέα μικρόφωνα Audix, η κλασική φίρμα FBT, που δε χρειάζεται συστάσεις , τα high end studio μικρόφωνα MXL, τα Γερμανικά καλώδια KLOTZ και άλλες, είναι σε θέση να δώσουν την ιδανική λύση για κάθε χώρο!
Το νέο κατάστημα HALT βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 28 & Νοταρά (γωνία). Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-88.13.648, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Επαφή
Βενέδικτος Στόλλας

Rate this item
(9 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση