Διαφήμιση
Τετάρτη, 26 Οκτώβριος 2011 13:25

Hands on DiGiCo

Από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting ενημερωθήκαμε μέσω του ακόλουθου δελτίου τύπου για την έναρξη των προγραμμάτων HANDS ON DiGiCo. Ιδού η αναλυτική ανακοίνωση με τα διαφορετικά Hands On προγράμματα και την Αίτηση Ενδιαφέροντος...

Kariotis Audio & Lighting - Δελτίο τύπου "HANDS ON DiGiCo"
«Ξεκίνησαν τα εκπαιδευτικά πρόγραμμα HANDS ON DiGiCo από την Kariotis Audio & Lighting. Σκοπός των προγραμμάτων είναι η γνωριμία με όλες τις ψηφιακές κονσόλες την DiGiCo. Οι ενδιαφερόμενοι, χωρίς καμία χρέωση, εκπαιδεύονται και γνωρίζουν από κοντά τα ψηφιακά mixers της εταιρίας.
Τα προγράμματα που βρίσκονται σε ισχύ είναι τα εξής 3, προκειμένου να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις όλων των χρηστών και επαγγελματιών του χώρου (rental εταιριών, free-lancer ηχοληπτών, μόνιμων εγκαταστάσεων, κλπ):
* Hands on DiGiCo στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας…
* Hands on DiGiCo στις  δικές σας εγκαταστάσεις…
* Hands on DiGiCo LIVE DEMO...

Με τα νέα προγράμματα "HANDS ON DIGICO" έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε όλες τις κονσόλες της σειράς SD. Σκοπός του προγράμματος είναι η εξοικείωση, η κατανόηση των λειτουργιών και των άπειρων δυνατοτήτων των digital mixers της εταιρίας. Μπορείτε να εγγραφείτε κι εσείς στο πρόγραμμα συμπληρώνοντας εύκολα On Line την Παρούσα ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα». 

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting
Rate this item
(20 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση