Διαφήμιση
Παρασκευή, 07 Οκτώβριος 2011 10:14

H DiGiCo στην Kariotis Audio & Lighting

Από την εταιρία Kariotis Audio & Lighting ενημερωθήκαμε μέσω του ακόλουθου δελτίου τύπου για την έναρξη της συνεργασίας της (αποκλειστική αντιπροσώπευση) με την εταιρία DiGiCo, αλλά και την ταυτόχρονη έναρξη του προγράμματος «Ηands on DiGiCo». Δείτε τη σχετική ανακοίνωση...

Δελτίο Τύπου - Kariotis Audio & Lighting
«Με μεγάλη  χαρά ανακοινώνουμε ότι η εταιρεία μας είναι πλέον  ο αποκλειστικός αντιπρόσωπός της DiGiCo στην Ελλάδα. Οι ψηφιακές κονσόλες ήχου της DiGiCo αποτελούν την κορυφαία επιλογή των μεγαλύτερων ηχοληπτών ανά τον κόσμο. Η μεγάλη γκάμα των ψηφιακών mixer της DiGiCo καλύπτει όλες τις ανάγκες από το πιο πολύπλοκο ηχητικό σύστημα μέχρι την πιο απλή ηχητική εφαρμογή, με κορυφαία ποιότητα και πολύ ανταγωνιστική τιμή με μεγαλύτερα πλεονεκτήματα τον ίδιo χειρισμό και  την ίδια ηχητική ποιότητα σε όλα τα μοντέλα. Οι ψηφιακές κονσόλες ήχου DiGiCo μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε live εφαρμογές αλλά και σε broadcast, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς θέατρα ή μόνιμες ηχητικές εγκαταστάσεις.

Αποστολή  μας είναι η DiGiCo να γίνει γνωστή αλλά και προσιτή σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου με πραγματικές επιδείξεις, ακροάσεις και hands on tests.
Με το νέο μας πρόγραμμα «Ηands on DiGiCo» με πραγματικές επιδείξεις demo ακόμα και οι τελευταίοι υποστηρικτές των αναλογικών κονσολών θα αναθεωρήσουν τις απόψεις τους. Για το πρόγραμμα  «Ηands on DiGiCo» η για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις κονσόλες DiGiCo επικοινωνήστε μαζί μας».

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(19 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση