Διαφήμιση
Τετάρτη, 21 Σεπτέμβριος 2011 12:25

Φ. Νάκας: Ετήσια Συνάντηση Καταστημάτων

Από την εταιρία Φ. Νάκας είχαμε την ακόλουθη ενημέρωση σχετικά με την ετήσια συνάντηση των καταστημάτων ΝΑΚΑΣ και Franchising Νάκας στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Παιανία. 

Δελτίο Τύπου – Φ. Νάκας
«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο & Κυριακή 17 & 18 Σεπτεμβρίου η ετήσια συνάντηση των καταστημάτων ΝΑΚΑΣ και Franchising Νάκας στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Παιανία. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής ανάλυση των δεδομένων της αγοράς, καθώς και παρουσίαση της εμπορικής πολιτικής της εταιρείας στην τρέχουσα περίοδο. Η συμμετοχή ήταν καθολική και το ενδιαφέρον όλων των συνεργατών της εταιρείας πολύ μεγάλο. Παράλληλα έγινε εκτενής παρουσίαση όλων των νέων προϊόντων της ΥΑΜΑΗΑ, όπως νέα μοντέλα Clavinova, πιάνα, ηλεκτρικές και ηλεκτρακουστικές κιθάρες, ηλεκτρονικές Drums, καθώς και άλλων εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα, όπως Dean, Washburn, Sennheiser, Hercules, Granite, κ.λ.π.
Στην εκδήλωση αυτή ήταν προσκεκλημένος ο κος Thomas Capelmann, Export Manager της ΥΑΜΑΗΑ, καθώς και o ειδικός συνεργάτης και σύμβουλος ανάπτυξης της ΥΑΜΑΗΑ για τις ηλεκτρονικές drums της σειράς DTX, κος Simon Edgoose, ο οποίος πραγματοποίησε μια εκτενή και πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση όλων των νέων μοντέλων ηλεκτρονικών drums DTX της YAMAHA. Το πλήθος των νέων προϊόντων που παρουσιάστηκαν καθώς και οι εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές τους, αποτελούν έναν συνδυασμό που έκανε όλους τους παρευρισκόμενους να αισθανθούν αισιόδοξοι για την προσεχή περίοδο πωλήσεων».

Επαφή
Φ. Νάκας 
Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση