Διαφήμιση
Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2011 10:19

Τα plug-in της Flux στην Athens Pro Audio

Η Athens Pro Audio μέσω του ακόλουθου δελτίου τύπου ανακοινώνει την αντιπροσώπευση των plugins της Γαλλικής Flux στην Ελληνική αγορά... 

Δελτίο Τύπου - Athens Pro Audio
«Τα περίφημα plug-in της Flux στην Eλληνική αγορά από την Athens Pro Audio. Σ’ ένα κορεσμένο χώρο όπως αυτός των plugins, λίγες εταιρείες μπορούν κάνουν την διαφορά. Με έδρα τη Γαλλία, η Flux Sound and Picture Development είναι μία από αυτές. Αν και σχετικά νέα στο χώρο, έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση με την ανάπτυξη καινοτόμων και αποτελεσματικών εργαλείων και την πρωτοποριακή της προσέγγιση σε κλασικά concept.
Αρχίζοντας από τα βασικά εργαλεία μίξης όπως compression και equalization, η Flux δίνει απόλυτο έλεγχο στη δυναμική περιοχή και την τονικότητα με τη σειρά Pure που περιλαμβάνει: Compressor, De-compressor, Expander, De-expander, Limiter καθώς και ένα πλήρες EQ, το Epure. Η σειρά Pure θεωρείται ήδη από τις κορυφαίες στο χώρο, ιδιαίτερα το Epure (“Flux have taken a different approach and produced a very useful set of plug-ins with a number of unique features. The EQ design, in particular, is outstanding.” Sound On Sound review). Επεκτείνοντας στις βασικές ιδέες, το Solera είναι ο απόλυτος και περιεκτικότερος single-band επεξεργαστής δυναμικών, το Alchemist παίρνει την ευελιξία του Solera και προσφέρει πολλά παραπάνω όπως multiband λειτουργία, ενώ το Syrah θεωρείται από τους πιο πρωτότυπους δημιουργικούς επεξεργαστές δυναμικών (πλήρως adaptive λειτουργία σε πολλές παραμέτρους).

Η πρόσφατη συνεργασία της Flux με το περίφημο ινστιτούτο IRCAM στο Παρίσι, έχει ανοίξει το δρόμο για μια νέα σειρά επεξεργαστών: απολύτως ρεαλιστικές εξομοιώσεις χώρων, localisation, binaural encoding, phase vocoders και πολλά ακόμη εξειδικευμένα εφέ που είναι ιδανικά για επαγγελματίες sound designers ή post production studios. Τα περισσότερα από τα προϊόντα της Flux παρέχονται και σε bundles που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από μίξη και mastering μέχρι δημιουργικές χρήσεις, σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Μόλις πριν από λίγες μέρες παρουσίασε το Pure Analyzer System που και πάλι εντυπωσιάζει με την ποιότητα των γραφικών και τις πληροφορίας που παρέχει σε οποιαδήποτε χρήση, από μίξη και mastering έως εφαρμογές broadcasting αλλά και Live Sound.
Η Athens Pro Audio είναι πλέον ο αντιπρόσωπος της Flux στην Ελλάδα. Θα βρείτε τα καταπληκτικά plugins της Flux στις καλύτερες ίσως τιμές στην Ευρώπη, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας ενημερώσει για τις δυνατότητες τους και θα σας  τα παρουσιάσει σε demo εφαρμογές».

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην Athens Pro Audio... 

Επαφή
Athens Pro Audio

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση