Διαφήμιση
Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2011 22:06

H Leader Light στην Π. Βασιλείου ΑΕΕ

Η Leader Light αντιπροσωπεύεται πλέον στη χώρα μας από την εταιρία Π. Βασιλείου ΑΕΕ. Ιδού και η σχετική ανακοίνωση…

Π. Βασιλείου ΑΕΕ - Δελτίο Τύπου Leader Light
«Είμαστε στη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι στην οικογένεια των αντιπροσωπειών Π. Βασιλείου ΑΕΕ προστέθηκε η εταιρία Leader Light που πλέον αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά στην Ελλάδα. Η Εταιρία Leader Light ιδρύθηκε το 1994, ενώ οι επικεφαλής της εταιρείας έχουν εργαστγεί από το έτος 1991 στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εξοπλισμοόυ για τις συσκευές φωτισμού με πολλά επιτυχημένα προϊόντα τα οποία είναι ακόμα σε χρήση.
Τα κύρια χαρακτηριστικά για όλα τα προϊόντα της Leader Light είναι η υψηλή ποιότητα και η αξιοπιστία. Η Leader Light σχεδιάζει και παράγει spotlights και washlights για εσωτερική και εξωτερική χρήση και παρέχει επίσης την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών συσκευών για τους πελάτες της και την επαγγελματική τους χρήση στην αρχιτεκτονική. Η εταιρία βρίσκεται στη Σλοβακία και οι εγκαταστάσεις παραγωγής και τοποθέτησης καταλαμβάνουν μια έκταση 2500 τμ. Από το έτος 2002 η Leader Light έχει αλλάξει την παραγωγή από πελάτης σε σειριακή όσον αφορά την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία. Τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα με νέας γενιάς εξοπλισμό και συμπαγή εργαλεία για να επιφέρουν την ακρίβεια και το πολυχρηστικό αποτέλεσμα.

Για την εξέλιξη των ηλεκτρονικών συσκευών χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένα κυκλώματα και άλλα εξαρτήματα που περνούν από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους για την επίτευξη του πρότυπου ποιότητας μέχρι την τελική συναρμολόγησή τους. Όλα τα τελικά προϊόντα ελέγχονται μεταξύ της παραγωγής. Τα ηλεκτρονικά μέρη χωριστά Και τα επιμέρους τμήματα με την ολοκλήρωσή τους Ολόκληρο το τελικό προϊόν ελέγχεται για 2 ώρες για πλήρη λειτουργικότητα σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα της Ευρωπαϊκής ένωσης. Τα πλεονεκτήματα είναι υψηλής ποιότητας σταθερές και στιβαρές κατασκευές. Η παραγωγή είναι γρήγορη και ευέλικτη για να καλύψει την αναπτυσσόμενη αγορά και τις απαιτήσεις των πελατών της».
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Π. Βασιλείου Α.Ε.Ε…

Επαφή
Π. Βασιλείου Α.Ε.Ε
τηλ.: 210 82 26 829
www.vassiliou-sa.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση