Διαφήμιση
Δευτέρα, 30 Μάιος 2011 22:48

'Sharpy Ζάππειο' από την Omikron Pro Lighting

Στο περίπτερο της Omikron Pro Lighting στο Ζάππειο Μέγαρο, είδαμε το ‘μικρό’ Sharpy της Clay Paky, που αποτελεί μια κινούμενη κεφαλή με φωτεινή πηγή ισχύος 170W που έχει ως ατού της την ευελιξία και κυρίως τη φωτεινότητα, καθώς, σύμφωνα με την εταιρία η φωτεινότητα του Sharpy παραπέμπει στη φωτεινότητα λαμπτήρων 9λάσιας ισχύος, ενώ διαθέτει και ιδιαίτερα συγκεντρωμένη δέσμη.
Το μεγάλο ‘μυστικό’ του είναι
η νέα Philips Platinum lamp με την προσθήκη ενσωματωμένου ανακλαστήρα, καθώς και το γεγονός ότι η φωτεινή δέσμη επικεντρώνεται σε μια ιδιαίτερα περιορισμένης έκτασης επιφάνεια ελάχιστων τετραγωνικών εκατοστών. Η κεφαλή υποστηρίζει 14 διαφορετικά χρώματα χάρη στα ultra-pure διχρωϊκά φίλτρα που ενσωματώνει και διαθέτει 19 gobos στον ίδιο τροχό, ενώ ζυγίζει λιγότερο από 10 κιλά...
Είδαμε 4 από αυτά πάνω στην τράσα του περιπτέρου της Omikron Pro Lighting.
Είδαμε ακόμα τη VIZI της ADJ, που περιλαμβάνει προσιτές προτάσεις με μικρό βάρος που βασίζονται επίσης στον λαμπτήρα της Philips, Platinum SR. Για τον έλεγχο όλων των φωτιστικών σωμάτων του περιπτέρου φρόντισε η Tiger Touch της Avolites, ενώ για τους διψασμένους επισκέπτες της έκθεσης φρόντισε η βαρελίσια Αmstel που αποτέλεσε βασικό ‘αξεσουάρ’ του περιπτέρου της Omikron Pro Lighting.
Περισσότερα για όλα τα παραπάνω προϊόντα (εκτός της Amstel) απευθυνθείτε στην Omikron Pro Lighting...

Επαφή
Omikron Pro Lighting
τηλ. 210- 3009000
www.omikronpro.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση