Διαφήμιση
Δευτέρα, 30 Μάιος 2011 22:44

Αξεσουάρ, Παρελκόμενα και λύσεις για PA

Στο περίπτερο της PA Solutions στη Music World Expo στο Ζάππειο, που ήταν και το τελευταίο της έκθεσης, είδαμε μια εκτεταμένη γκάμα αξεσουάρ, αναλώσιμων, περιφερειακών και παρελκομένων για επαγγελματίες αλλά και για ιδιώτες, όπως οι θήκες μεταφοράς της Gator, τα αναλόγια και οι βάσεις της Konig & Meyer κλπ.
Πιο συγκεκριμένα είδαμε μια μεγάλη γκάμα από μαλακές, σκληρές και τροχήλατες θήκες για όργανα της Gator, πήραμε μια γεύση από τα ποικίλα χρώματα και μεγέθη των γκάφερ tape που αποτελούν μια από τις εξειδικεύσεις της εταιρίας, αλλά και των φίλτρων (ζελατίνες), των αυτόματων tester για πολυκαλώδια (GDS Mobal tester), των φακών, των εκτεταμένης διάρκειας ζωής μπαταριών, των καλωδίων, των φωτιστικών σωμάτων της GDS (LED πηγή με μπαταρία και ασύρματο dmx) και δεκάδες ακόμα προϊόντων (όπως οι custom πίνακες ρεύματος) που κατάφεραν και χώρισαν στο περίπτερο της PA Solutions. Στα highlight η κούκλα rigger που, ενδεικτική του εξειδικευμένου εξοπλισμού για riggers που διαθέτει η εταιρία. 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις λύσεις που μπορείτε να βρείτε στην PA Solutions επικοινωνείτε με την εταιρία ή επισκεφθείτε το web site της...

Επαφή
PA Solutions
τηλ. 210-7613410
www.pasolutions.gr

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση