Διαφήμιση
Τρίτη, 24 Μάιος 2011 19:06

Bon Studio: «Επιτυχημένη η Music World Expo»

Από την εταιρία Bon Studio λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την έκθεση Music World Expo 2011 που έλαβε χώρα στο Ζάππειο Μέγαρο από Παρασκευή 20 έως και την Κυριακή 22 Μαίου, κλείνοντας τις πόρτες της με μεγάλη επιτυχία...

Bon Studio - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
« Η έκθεση Music World Expo 2011, στο Ζάππειο μέγαρο από τις 20 έως τις 22 Μαΐου 2011, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με απρόσμενα μεγάλο αριθμό επισκεπτών! Χιλιάδες επισκέπτες πέρασαν από το περίπτερο της εταιρείας Bon Studio, η οποία ήταν και ο μεγάλος χορηγός της έκθεσης Music World Expo 2011, ενώ το ενδιαφέρον κι ο ενθουσιασμός όλων παρέμεινε αμείωτο καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης!

Μεγάλες μουσικές εκδηλώσεις πλαισίωσαν και αύξησαν το ενδιαφέρον της μουσικής αυτής έκθεσης, με ειδικό live stage στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου, που στήθηκε από την εταιρεία ενοικιάσεων P.A. Ανδρέου σε συνεργασία με το Bon Studio, και στο οποίο εντυπωσίασαν με τη σκηνική παρουσία και τον ενθουσιασμό τους οι MEGAVAT και οι ΡΙΣΚΟ, ενώ ο DJ SPARKY T έδωσε το ρυθμό στα decks! 
Ειδικές παρουσιάσεις και demos προϊόντων έλαβαν χώρα στο περίπτερο της εταιρείας Bon Studio με σημαντικότερο απ’όλα το νέο workstation KRONOS της KORG, που αναμένεται να σηματοδοτήσει μία νέα εποχή στην αγορά των synths/workstations, ενώ το ειδικό jamming με κιθάρα Gibson και Marshall stack «έπαιξε» δυνατά με τον κιθαρίστα Dean να δίνει εκπληκτική ερμηνεία!

Σημαντικά δώρα κληρώθηκαν για τους επισκέπτες στο τέλος της έκθεσης, ενώ καταξιωμένοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής έδωσαν το παρόν στο περίπτερο της εταιρείας Bon Studio, δίνοντας ένα ειδικό βάρος για το κλείσιμο της τελευταίας μέρας της μουσικής αυτής έκθεσης στο Ζάππειο μέγαρο! 
Η μεγάλη γιορτή της μουσικής και της μουσικής τεχνολογίας έλαβε τέλος για τη χρονιά αυτή αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και μεγαλύτερες ακόμη προσδοκίες για τη μελλοντική επιτυχία παρόμοιων εκθέσεων του μουσικού κλάδου στο μέλλον!».

Επαφή
Bon Studio
τηλ. 210 - 3809605-8
www.bonstudio.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση