Διαφήμιση
Τρίτη, 05 Απρίλιος 2011 22:33

H Calibre Image Processing στην Audigys

Από την εταιρία Audigys ενημερωθήκαμε για τη συνεργασία της με την εταιρία Calibre Image Processing η οποία ειδικεύεται στην επεξεργασία εικόνας με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που απευθύνονται σε μια εξίσου μεγάλη γκάμα πολλών και διαφορετικών μεταξύ τους αγορών (από το broadcast έως την Αμυνα και τη Βιομηχανία). Ιδού το σχετικό δελτίο τύπου της Audigys...

Audigys – Δελτίο Τύπου
«Η AUDIGYS Φέρνει την CALIBRE IMAGE PROCESSING στην Ελλάδα και την Κύπρο. Με 23 χρόνια πείρας, η Calibre έχει κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση ως κατασκευάστρια στην ιδιαίτερη τεχνολογία της ‘επεξεργασίας εικόνας’. Με σοβαρά τεχνολογικά άλματα, η Calibre συνεχίζει να μεγαλώνει την γκάμα των προϊόντων της στις κατηγορίες του Broadcast, AV, την Ιατρική, την Άμυνα, και τη Βιομηχανία.

Ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος της Audigys επισημαίνει ότι “η Calibre είναι μια σημαντική προσθήκη στην ήδη υπάρχουσα οικογένεια προϊόντων broadcast, και με τα VideoExcel, θα ήμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένα, καινοτόμα συστήματα.”
Ο Tim Brooksbank, Προεδρος της Calibre UK, προσθέτει, “η οργάνωση της Audigys και οι γνώσεις των τεχνικών της μας έχουν ήδη εντυπωσιάσει και προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία. Ειμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τους καινούργιους μας “συνέταιρους” στην Ελλάδα και την Κύπρο.”
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προιόντα της Calibre Image Processing επικοινωνήστε με την Audigys...

Επαφή
Audigys
τηλ. 210-7649435
www.audigys.gr 

 

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση