Διαφήμιση
Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2011 12:50

Νέες αντιπροσωπείες από την Athens Pro Audio

Από την Athens Pro Audio λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τις 3 νέες εταιρίες των οποίων ανέλαβε την αντιπροσώπευση για την Ελληνική αγορά...

Athens Pro Audio – Δελτίο Τύπου
«H Athens Pro Audio παρουσιάζει στην ελληνική αγορά 3 νέες εταιρείες που η κάθε μια στον τομέα της έχει μια γκάμα από εξαιρετικά  προϊόντα σε διαφορετικές κατηγορίες τιμών.

GML
Η GML είναι μια εταιρεία θρύλος που ίδρυσε ο George Massenberg ένας από τους καλύτερους ηχολήπτες και παραγωγούς στην Αμερική τα τελευταία 25 χρόνια. Ο Massenberg είναι μάλιστα αυτός που παρουσίασε για πρώτη φορά την ιδέα του παραμετρικού ισοσταθμιστή! Όλα αυτά τα χρόνια τα μηχανήματα της GML θεωρούνται το σημείο αναφοράς που όλοι θέλουν να φτάσουν. Η γκάμα περιλαμβάνει προενισχυτές μικροφώνου, compressors και βέβαια παραμετρικούς ισοσταθμιστές.

TK Audio
Η εταιρεία δημιουργήθηκε από τον Thomas Kristiansson που ήδη είχε γίνει πολύ γνωστός από τις υλοποιήσεις της Vintage Design. Το πρώτο προϊόν ήταν ο Compressor BC1 που έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση  διεθνώς  με τον συνδυασμό απόδοσης, τιμής αλλά και ιδιαίτερων χαρακτηριστικών όπως το parallel compression. Τελευταία υλοποίηση το TK Audio The Strip όπου εκτός απο τον εξαίρετο προενισχυτή , τον ισοσταθμιστή Baxandall, τον compressor με δυνατότητα parallel compression διαθέτει 2 εξόδους ταυτόχρονα. Η μια έξοδος έχει ήχο πιο transparent και η άλλη με μετασχηματιστή Carnhill έχει ήχο πιο vintage. Όλα αυτά σε μια συσκευή με τιμή σκάνδαλο...

Golden Age
Σκάνδαλο είναι και η τιμή και η απόδοση του Golden Age Pre 73 ενός κλώνου Neve 73 που έχει γίνει ήδη διάσημo διεθνώς. Η εταιρεία παρουσιάζει μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα  όπου  μεγάλο ενδιαφέρον έχουν τα προσιτά μικρόφωνα ribbon της εταιρείας. Η Golden Age είναι μια σουηδική εταιρία με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στην υψηλή ποιότητα. Με τη γνώση του τεχνικού προσωπικού τους και τη μακράν εμπειρία τους στον τομέα του ήχου, δημιούργησαν μια σειρά  προσιτών μικροφώνων και outboard για το καθένα!  Τα υπόλοιπα είναι ιστορία, η G.A.P. αναπτύσσετε καθημερινά και τα μηχανήματα τους διανέμονται σε ολόκληρο τον κόσμο.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε την εταιρεία Athens Pro Audio στο τηλέφωνο 210 – 3301031».

Επαφή
Athens Pro Audio
τηλ: 210 – 3301031
www.athensproaudio.gr

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση