Διαφήμιση
Τετάρτη, 30 Μάρτιος 2011 20:33

Electro-Voice Reload…

Ο υπεύθυνος πωλήσεων της Electro-Voice Δυτικής Ευρώπης, κ. Markus Schmittinger, πραγματοποίησε μια σύντομη επίσκεψη στην Αθήνα τις προηγούμενες μέρες. Παρόλο που το πρόγραμμά του ήταν πιεσμένο, βρήκε τον χρόνο να συναντήσει το “aLive” στα γραφεία της Omikron Electronics και να μιλήσει για την Electro-Voice, τα νέα προϊόντα και την κατάσταση της Electro-Voice στην Ελλάδα. 
Σε γενικές γραμμές το 2010 ήταν πολύ θετικό για την Bosch Communications Systems και την Electro-Voice ειδικότερα. Στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Ευρώπη, η κρίση τελείωσε όσο γρήγορα άρχισε. Στη Δυτική Ευρώπη η κρίση ήρθε αργότερα, δεν ήταν τόσο “βαθιά” και χρειάζεται  περισσότερος χρόνος για την έξοδο από αυτή. Η Ελλάδα, η οποία χτυπήθηκε πολύ σκληρά στο πρώτο στάδιο, δείχνει αργά και σταθερά να έχει ένα θετικότερο μέλλον, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Markus Schmittinger. 

Όσον αφορά στην αντιπροσώπευσή της στην Ελλάδα, η Electro-Voice είναι πολύ ευχαριστημένη που συνεχίζει με την Omikron Electronics την πολυετή επαγγελματική συνεργασία της στην Ελληνική αγορά. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η περίοδος ανησυχίας τελείωσε και έχουμε πάλι μια σταθερή βάση μεταξύ μας, διατηρώντας την πίστη και την αμοιβαία εμπιστοσύνη μας”, λέει ο Markus Schmittinger. 
Επίσης, η Electro-Voice επέλεξε την Audigys ως αντιπρόσωπό της, ειδικά για την ‘κινηματογραφική’ αγορά. Η αγορά αυτή, που είναι πολύ εξειδικευμένη, βρίσκεται τώρα, σύμφωνα με το Markus, σε μια φάση ανανέωσης. Η παρουσίαση του 3D και των digital projectors, θα κάνει πολλούς ιδιοκτήτες Κινηματογραφικών αιθουσών, να ανανεώσουν τον τεχνικό εξοπλισμό τους, συμπεριλαμβανομένου και του ήχου. Η Audigys είναι η καλύτερη λύση ώστε να μπορεί η Electro-Voice να έχει μια στοχευμένη και επιτυχημένη αντιπροσώπευση στον τομέα αυτό.

Τέλος, η Electro-Voice είναι πολύ υπερήφανη για τα νέα της προϊόντα που είναι τα εξής: Τα Live X, μια νέα σειρά ενεργών  και παθητικών ηχείων για μουσικούς (και όχι μόνο), το νέο ασύρματο μικρόφωνο R300, καθώς και το νέο δυναμικό μικρόφωνο RE320, τα οποία θα είναι ανάμεσα στα highlights της φετινής έκθεσης Pro Light + Sound στη Φρανκφούρτη...

 

 

 

Rate this item
(5 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση