Διαφήμιση
Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2011 22:50

Η Televic Conference στην Audigys

Από την εταιρία Audigys μέσω του δελτίου τύπου που ακολουθεί, ενημερωθήκαμε για την ανάληψη της αντιπροσώπευσης των προϊόντων της Βελγικής Televic Conference, για την Ελλάδα και την Κύπρο.
Δελτίο Τύπου – Audigys
«Η Audigys και η TELEVIC CONFERENCE ανακοινώνουν ότι η Audigys είναι η αντιπρόσωπος εταιρία των συνεδριακών συστημάτων της Βελγικής εταιρείας, για την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Audigys, δηλώνει: «Με αισιοδοξία, εμπιστοσύνη και ιδιαίτερη χαρά ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία γιατί η TELEVIC CONFERENCE είναι κορυφαία εταιρία στη βιομηχανία συνεδριακών συστημάτων υψηλών απαιτήσεων. Προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά τα συστήματα TELEVIC CONFERENCE, αναμφίβολα κορυφαίας τεχνολογίας, μιας και η Televic Conference είναι από τους σημαντικότερους κατασκευαστές συστημάτων conference σε διεθνείς οργανισμούς μεταξύ αυτών το Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο, συμπληρώνοντας έτσι μια ήδη πλούσια σειρά προϊόντων και εξειδικευμένων εφαρμογών». 
Οι λύσεις και εφαρμογές της TELEVIC CONFERENCE περιλαμβάνουν συνεδριάσεις, μεταφράσεις και ψηφοφορία. Οι εξελιγμένης τεχνολογικά συνεδριακές ασύρματες μονάδες Confedia προσφέρουν αδιάλειπτή ζεύξη σε περιβάλλοντα όπου λειτουργούν ταυτόχρονα και άλλες ασύρματες τεχνολογίες (WiFi, Bluetooth…). H TELEVIC CONFERENCE είναι προσηλωμένη πάντα στην αρτιότερη λύση και προσφέρει την μεγαλύτερη δυνατή προσαρμογή συσκευών και software προκειμένου να ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες ανάγκες του πελάτη.
Για διεθνείς και κρατικούς οργανισμούς η TELEVIC διαθέτει μεγάλα συστήματα με δυνατότητα ταυτόχρονης διαχείρισης και ελέγχου πολλών συνεδριακών χώρων με software. Για το λόγο αυτό έχει καταξιωθεί διεθνώς ως η πλέον ειδική εταιρία για σύνθετες εγκαταστάσεις πολλαπλών χώρων.
Από ένα μικρό σύστημα συνεδρίασης έως το πιο σύνθετο τεχνολογικά, η TELEVIC CONFERENCE διαθέτει την κατάλληλη λύση για οργανισμούς όπως:
* Ξενοδοχεία και συνεδριακά κέντρα
* Διεθνείς και κρατικούς οργανισμούς
* Δημοτικά Συμβούλια
* Πανεπιστήμια & Σχολεία
* Εταιρίες ενοικιάσεως Audio Visual Συστημάτων
Για περισσότερες πληροφορίες: www.televic-conference.com και www.audigys.gr  
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. »

Επαφή
Audigys
τηλ. 210-76.49.435
www.audigys.gr
www.televic-conference.com

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση