Διαφήμιση
Σάββατο, 11 Δεκέμβριος 2010 22:45

Ακόμα μεγαλύτερη η ISE 2011

Το έχουμε ξαναγράψει, πρόκειται για την ταχύτερα αναπτυσσόμενη έκθεση στον κόσμο, καθώς απευθύνεται σε τομείς που αποτελούν σταθερές αξίες (βλέπε Installation), αλλά και σε νέους τομείς που αναπτύσσονται γρήγορα τουλάχιστον στην εκτός Ελλάδος αγορά. Τέτοιοι τομείς είναι το Digital Signage, τα display εκτός σπιτιού και η εικόνα γενικότερα σε διαφορετικές από τις συνήθεις εφαρμογές της.
Ετσι και η επόμενη ISE που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1-3 Φεβρουαρίου στο RAI του Amsterdam, θα έχει δυο επιπλέον Halls σε σχέση με πέρυσι που είχε ένα επιπλέον Hall σε σχέση με πρόπερσι κ.ο.κ. γεγονός ενδεικτικό της ανάπτυξης της συγκεκριμένης έκθεσης (αλλά και της συγκεκριμένης αγοράς) χρόνο με το χρόνο.
Η ISE 2011 λοιπόν, θα περιλαμβάνει ακόμα δυο Halls, τα Halls 6 και 9 κάτι που προμηνύει ότι η έκθεση θα είναι ακόμα πιο πλήρης κι ενδιαφέρουσα όσον αφορά τα εκθέματα, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ISE, ενώ φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να καταρρίψουν το περυσινό ρεκόρ προσέλευσης επισκεπτών (υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι είχαν επισκεφθεί την ISE 28.489 επισκέπτες, σχεδόν 4.000 περισσότεροι από την ISE του 2009).
Επιπλέον, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι η φετινή έκθεση θα εστιάσει περαιτέρω στους τομείς digital signage και visual communications. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν και τρία σημαντικά συνέδρια που θα ξεκινήσουν στις 31 Ιανουαρίου...
Περισσότερα για την ISE 2011 θα βρείτε εδώ: www.iseurope.org

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση