Διαφήμιση
Παρασκευή, 03 Δεκέμβριος 2010 10:47

Συνεργασία Telmaco Α.Ε. και TV One

Η Telmaco ΑΕ, μέσω του ακόλουθου δελτίου τύπου, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρεία TV One, για τη διανομή των προϊόντων της στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Telmaco ΑΕ - TV One – Δελτίο Τύπου
«Η TV One ιδρύθηκε το 1984, τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Margate στο Ηνωμένο Βασίλειο και ειδικεύεται στην παραγωγή video, audio και multimedia συστημάτων επεξεργασίας (processing equipment). Έχει γραφεία σε όλο τον κόσμο και παράγει πλήρη σειρά συστημάτων για τους επαγγελματίες της αγοράς του broadcast video, συστήματα που βασίζονται στην CORIO video conversion τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί από την TV One. Η TV One πρόσφατα βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά με το AV Award «Systems Product of the Year» για το CORIOview C2-6104A 4-Window DVI-U Processor. Αυτά τα βραβεία απονέμονται από ανεξάρτητες επιτροπές ειδικών και τεχνικών της βιομηχανίας.
Το μυστικό της επιτυχίας του συστήματος κρύβεται πίσω από την τεχνολογία CORIO 2 που έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί αποκλειστικά από τους μηχανικούς της TV One, που είναι η βάση του C2-6104A multiviewer. Αυτός ο χαμηλού κόστους 4-Window Video Processor δέχεται DVI μέχρι
1920x1200@60Hz και 1080p, RGB, Component και Composite video εισόδους μέχρι 2048x2048 at virtually any refresh rate και επιπλέον περιλαμβάνει πολλαπλά πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά, που εγγυούνται την εμπορική του επιτυχία.
Έχει πέντε εισόδους για την τοποθέτηση μέχρι τεσσάρων μεγάλων παραθύρων σε μία DVI έξοδο, το κάθε παράθυρο υποστηρίζεται από ανεξάρτητο CORIO2 scaling engine, προσφέροντας πλήρη picture-in-picture ευελιξία. Στις δυνατότητές του περιλαμβάνονται, αναβάθμιση εικόνας σε διάφορες αναλύσεις (upscaling), συνένωση πολλαπλών μονάδων για τη δημιουργία περισσοτέρων παραθύρων (PIP), έγχρωμα πλαίσια και δυνατότητα ονομασίας του κάθε παραθύρου PIP (PIP border & Labeling), 50 προεπιλεγμένες από το χρήστη λειτουργίες (presets), δυνατότητα αποθήκευσης έως και 40 εικόνων (λογότυπα, test patterns), υποστήριξη Tally και UMD με τη χρήση της κάρτας C2M-TALLY, εναλλαγή πηγών χωρίς κενό μεταξύ τους και λειτουργία Keying.
Η τεχνολογία CORIO 2 προσφέρει ένα μεγάλο πλεονέκτημα έναντι άλλων διαθέσιμων επεξεργαστών video της αγοράς καθώς το firmware δεν είναι σε ένα chip μέσα στη μονάδα αλλά είναι φορτωμένο σε μια FPGA που μπορεί να αλλάζει ανά πάσα στιγμή προσθέτοντας ή αφαιρώντας αναλύσεις ή παρέχοντας επιπλέον χαρακτηριστικά. Η πρόσβαση στην FPGA είναι δυνατή μέσω μιας σειριακής interface πόρτας που σημαίνει ότι το νέο firmware μπορεί να κατεβεί από την ιστοσελίδα της TV One και η αναβάθμιση της μονάδας να υλοποιείται σε ελάχιστα λεπτά. Με αυτή τη δυνατότητα μονάδες που κατασκευάστηκαν πολλά χρόνια πριν αναβαθμίζονται με τις νέες εκδόσεις λογισμικού χωρίς να χρειάζεται η απόσυρσή τους και η αγορά νέων μονάδων. O κύριος Steven Mattingly, Managing Director TV One, κατά τη διάρκεια απονομής του ανωτέρω βραβείου από τον κωμικό Rufus Hound στο Λονδίνο δήλωσε: «Η τεχνολογία CORIO2 που είναι πίσω από το C2-6104A είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη κλιμακούμενη τεχνολογία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην βιομηχανία και να βραβεύεσαι για αυτόν τον λόγο είναι ιδιαίτερο, φανταστικό και όλοι είμαστε υπερήφανοι. Έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στον χρόνο απολαμβάνοντας δημοσιότητα και εντυπωσιακή αποδοχή από την ημέρα παρουσίασής του».
 

Η Telmaco Α.Ε. με τη νέα αυτή συνεργασία ενισχύει ακόμα περισσότερο τη θέση της στην αγορά, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία και επιλογών προϊόντων και συστημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Δημήτρη Μέξη στο 210-6874100 ή στείλτε e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση