Διαφήμιση
Κυριακή, 31 Οκτώβριος 2010 13:11

Οι μικρές σειρές της Allen & Heath στη Metro Audio

Η αντιπροσώπευση ισχύει από τη Δευτέρα 1/11/2010 και όπως είπαμε αφορά τις σειρές ZED, PA, Wizard και iDR της Allen & Heath. Ιδού η πλήρης ανακοίνωση της Metro Audio Systems.

Δελτίο Τύπου - Metro Audio Systems
«Αγαπητοί συνεργάτες, με ιδιαίτερη ευχαρίστηση θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση από 1/11/2010 τις σειρές ZED, PA, Wizard και iDR της Allen & Heath. H Allen & Heath, μια εταιρία παγκοσμίου φήμης με πάνω από 40 χρόνια ιστορίας κατασκευάζει τράπεζες ήχου, κονσόλες μίξης και audio matrix συστήματα. Διάσημα ονόματα όπως οι Pink Floyd και οι Who έχουν δουλέψει με A&H.
Σήμερα η A&H έχει παρουσία σε κάθε μεγάλο event, σε studio ηχογραφήσεων, ραδιοφωνικούς σταθμούς, home studio recordings, clubs κ.α. και απευθύνονται τόσο στον επαγγελματία όσο και τον ερασιτέχνη μουσικό και DJ. Στις σελίδες που επισυνάπτονται θα βρείτε τον τιμοκατάλογο με τα προϊόντα της A&H που αντιπροσωπεύουμε. Οι τιμές όπως θα διαπιστώσετε είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Επικοινωνήστε με την εταιρία μας για οποιαδήποτε ενημέρωση. Είμαστε στη διάθεσή σας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας».
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη Metro Audio Systems...

Επαφή
Metro Audio Systems
τηλ. 210 342 2331
www.metroaudiosystems.gr

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση