Διαφήμιση
Παρασκευή, 22 Οκτώβριος 2010 09:44

H.A.L.T από τη Βενέδικτος Στόλλας

Στροφή στην απόλυτη εξειδίκευση από την εταιρία Βενέδικτος Στόλλας που διαχώρισε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της με στόχο την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των dealer και των τελικών καταναλωτών και χρηστών κατ’ επέκταση. Το νέο τμήμα που δημιουργήθηκε στο εσωτερικό της Βενέδικτος Στόλλας ονομάζεται H.A.L.T (Hyper Audio Lights Technologies) και υποστηρίζει αποκλειστικά τα προϊόντα επαγγελματικού ήχου & φωτισμού της εταιρίας, από τη διανομή και τη διάθεση, ως την τεχνική υποστήριξη και το after sales support. Περισσότερα και αναλυτικότερα διαβάστε παρακάτω στο δελτίο τύπου που λάβαμε από την εταιρία Βενέδικτος Στόλλας...

Δελτίο Τύπου - Βενέδικτος Στόλλας
«Τον Ιανουάριο του 2009 τα προϊόντα του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού, η διανομή η τεχνική υποστήριξη, η γνώση, στο συνολό τους προστεθήκαν όλα δημιουργώντας ένα τμήμα στο εσωτερικό της Βενέδικτος Στόλλας που ονομάστηκε H.A.L.T (Hyper Audio Lights Technologies). Η Βενέδικτος Στόλλας εδρεύει στην Πάτρα και είναι μια μεγάλη σε επίπεδο μουσικών οργάνων και επαγγελματικού ήχου εταιρία διανομής με έναρξη το 1954. Η εταιρία απασχολεί 57 άτομα και το τελευταίο οικονομικό έτος μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2010 έκλεισε με πωλήσεις που αγγίζουν τα 8.052.000 ευρώ. H διανομή προϊόντων pro audio, επαγγελματικού ήχου αποτελούσε πρωταρχικό μέρισμα των λειτουργιών της εταιρίας. Με τα χρόνια το τμήμα του επαγγελματικού ήχου συμπληρώθηκε απ'αυτό της διανομής προϊόντων επαγγελματικού φωτισμού. Με αυτό τον τρόπο ήρθε ο συνδυασμός των δυο να αποτελέσει ένα σημαντικό μερίδιο κερδών για την εταιρία. Τον Ιανουάριο του 2009 τα προϊόντα του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού, η διανομή η τεχνική υποστήριξη, η γνώση, στο συνολό τους προστεθήκαν όλα δημιουργώντας ένα τμήμα στο εσωτερικό της Βενέδικτος Στόλλας που ονομάστηκε H.A.L.T (Hyper Audio Lights Technologies).
H H.A.L.T αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί πάνω από 300 πελάτες, χονδρικής, ενοικιάσεων και παραγώγων studio διανέμοντας προϊόντα και παρέχοντας υπηρεσίες στους εξής τομείς:
Εγκατάστασης επαγγελματικού ήχου
Εξοπλισμό συναυλιών
Public address
Στούντιο ηχογραφήσεις
Συνεδριακά
Ακουστική δωματίου
Αcoustic case studies
Διανομή επαγγελματικού φωτισμού
Υποστήριξη πελατών χονδρικής λιανικής
Τεχνική υποστήριξη με εγγύηση
Ειδικά συμβόλαια που αφορούν ήχο και φωτισμό

Οι εταιρίες που εμπιστεύεται και υποστηρίζει η Βενέδικτος Στόλλας για την αποκλειστική διανομή στη Ελλάδα (και εν μέρει στην Κύπρο), με αλφαβητική σειρά είναι οι εξής:
Ahuja, Alto, Auralex, Behringer, Boss, Chauvet, DJ-Tech, Euromet, FBT, Fender, Klotz, MXL, Qube, Quiklok, Roland, Celestion, Selenium, Stagg.
Όχι αποκλειστικός αντιπρόσωπος
(στις περισσότερες περιπτώσεις ως μοναδικός υπό, του αποκλειστικού αντιπροσώπου διανομέας) των εξής εταιριών: Dynacord, Pioneer, Showtec, Shure.
Οι πωλήσεις μέσω B2B αφορούν το 85% του εταιρικού τζίρου. Το υπόλοιπο 15% επιτυγχάνεται από την πώληση στον τελικό καταναλωτή στις επαγγελματικές εκθέσεις των καταστημάτων που διατηρούμε στην Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Καλαμάτα.
a D i v i s i o n o f V e n e d i k t o s S t o l l a s
HYPER AUDIO - LIGHTS TECHNOLOGIES H.A.L.T.» 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία Βενέδικτος Στόλλας.

Επαφή
Βενέδικτος Στόλλας
τηλ.: 2610435400
www.stollas.com

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση