Διαφήμιση
Τρίτη, 05 Οκτώβριος 2010 09:07

Οι RTS & TELEX στην Audigys

Οι εταιρίες RTS & TELEX του Bosch Group, αντιπροσωπεύονται πλέον στη χώρα μας από την Audigys. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε από τις εταιρίες RTS/TELEX και Audigys.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Βύρωνας 4-10-2010 / Προς άμεση ανακοίνωση)
Ο  Nico Lewis (Senior Regional Sales Manager) της RTS & TELEX, ανακοίνωσε στις 29 Σεπτεμβρίου, ότι ο νέος συνεργάτης / αντιπρόσωπος για την Ελλάδα της γνωστής εταιρείας από την 1η Οκτωβρίου 2010, είναι η AUDIGYS. “Οι αντιπρόσωποι της RTS/TELEX είναι μέλη της ευρύτερης οικογένειας RTS. Επιλέγουμε να δουλεύουμε με ανθρώπους που έχουν πάθος για τη δουλειά τους , είναι επαγγελματίες και κυρίως καλοί συνεργάτες. Καλωσορίζουμε λοιπόν την Audigys που ταιριάζει απόλυτα σ’ αυτό το μοντέλο, στην ομάδα μας, και τους δηλώνουμε ότι είμαστε ευτυχείς που είναι μαζί μας”.
Η RTS/TELEX, που ανήκει στο Bosch Group, σχεδιάζει και κατασκευάζει τις περισσότερες και πλέον δημοφιλείς σειρές προϊόντων επικοινωνίας στον κόσμο. Αρχίζοντας από την απλή σειρά ADAM matrix για 8 έως 1000+ χρήστες, ως την αυθεντική Zeus 23-port matrix, η Εταιρεία για 35 χρόνια τώρα θέτει τα στάνταρτ της αξιοπιστίας, στον δυναμικό και κρίσιμο χώρο των επικοινωνιών του broadcasting. Προσηλωμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη η RTS/TELEX έχει ως κύριο στόχο να παραμένει ηγέτιδα στη παγκόσμια αγορά στα συστήματα και τις λύσεις των επικοινωνιών στους χώρους της ενημέρωσης - ψυχαγωγίας και της βιομηχανίας γενικά.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την AUDIGYS, T. 210 7649435 F. 210 7649434
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Για πληροφορίες προϊόντων: http://www.rtsintercoms.com.

Επαφή
Audigys
τηλ. 210 7649435
www.audigys.gr, www.rtsintercoms.com

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση