Διαφήμιση
Πέμπτη, 16 Σεπτέμβριος 2010 22:09

Η Sinolight στην Καριώτης Audio Lighting

Από την εταιρία Καριώτης Audio Lighting μας ήρθε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Sinolight Optoelectronics από την Ελληνική εταιρία.
Καριώτης Audio Lighting – Δελτίο Τύπου
«Η εταιρία μας ανακοινώνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων LED της κινεζικής εταιρίας Sinolight Optoelectronics CO ltd. Η Sinolight είναι κατασκευάστρια εταιρία οπτικών οθονών LED από το 2004 με ραγδαία εξέλιξη, μακρόπνοο και πρωτοποριακά σχεδιαστικό πλάνο.
Διαθέτει 400 και πλέον εργαζόμενους, εγκαταστάσεις 15.000τμ. και δυνατότητα κατασκευής 4500τμ LED ανά μήνα. Η Sinolight διαθέτει τα αυστηρότερα πιστοποιητικά όπως ISO 9001:2001, CE, ROHS, ETL και τεχνικές προδιαγραφές σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Προϊόντα όπως οι σειρές Phantom και Slim Line αποτελούν από μόνα τους αιχμή δημιουργίας και επινόησης. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, η εγγύηση καλής λειτουργίας, η τεχνική υποστήριξη και τα πρωτοποριακά προϊόντα της Sinolight θα αποτελέσουν για την εταιρία μας τον πυλώνα προβολής, ανάπτυξη και εφαρμογής για κάθε εγχείρημα στον τομέα της εικόνας LED Display”.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Sinolight Optoelectronics επικοινωνήστε με την εταιρία Καριώτης Audio Lighting ή επισκεφθείτε το δικτυακό τόπο της Sinolight Optoelectronics.

Επαφή
Καριώτης Audio Lighting
www.kariotis.gr, www.szsinolight.com

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση