Διαφήμιση
Παρασκευή, 14 Μάιος 2010 00:26

Τα ηχεία της Logic-Systems στην Audio & Vision

Με το κεντρικό εταιρικό της ‘μότο’ «Defined by detail» να εστιάζει απευθείας στην πιστότητα και στην προσοχή στη λεπτομέρεια, η Logic-Systems είναι μια αμιγώς Αγγλική εταιρία που εδρεύει στο ‘νησί’ και (το σημαντικότερο) που κατασκευάζει τα ηχεία της στην Αγγλία. Η Logic System Pro Audio Limited (όπως είναι η ακριβής ονομασία της) ιδρύθηκε το 1993 και με το καλημέρα αποτέλεσε έναν από τους βασικότερους OEM προμηθευτές καμπινών από αυθεντικό ξύλο σημύδας (δίχως προσμίξεις) για έναν από τους γίγαντες της παγκόσμιας βιομηχανίας επαγγελματικών ηχείων, τη JBL. Αρκετά χρόνια αργότερα, στα πλαίσια μιας έκθεσης Plasa, η εταιρία λάνσαρε τη σημερινή ονομασία της 'Logic System', ενώ από το 2003 και μετά, το εργοστάσιο κατασκευάζει προϊόντα μόνο για τις ανάγκες της ίδιας της Logic System και όχι για τρίτους κατασκευαστές.
Από τότε, η εταιρία κάθε χρόνο αναπτύσσεται με τα ηχεία της να κερδίζουν ολοένα και περισσότερους επαγγελματίες του ήχου, καθώς συνδυάζουν το τρίπτυχο της πιστότητας, της αξιοπιστίας και του υψηλού λόγου τιμής προς απόδοσης. 
Ταυτόχρονα, το υψηλό επίπεδο customer support και η άμεση υποστήριξη της εταιρίας προς όλους τους πελάτες και προς το δίκτυο πωλήσεών της, διεύρυνε τη φήμη της, με αποτέλεσμα η εταιρία να έχει κατακτήσει το σεβασμό των απαιτητικών Άγγλων επαγγελματιών του ήχου, ενώ τα τελευταία χρόνια σημειώνει ανάλογη πορεία και εκτός συνόρων, στην παγκόσμια αγορά. Ενας ακόμα σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία της Logic System, είναι οι διαφορετικές σειρές προϊόντων που διαθέτει και η ύπαρξη πολλών και διαφορετικών μοντέλων ικανών να καλύψουν κάθε ανάγκη σε Live και Installation εφαρμογή.

Συγκεκριμένα, η γκάμα της Logic System περιλαμβάνει 4 βασικές σειρές. Ας τις δούμε αναλυτικά…
Η σειρά Ethos
προορίζεται για τη Live αγορά και περιλαμβάνει τις υποσειρές CA (compact fixed angle array με τις καμπίνες να μπορούν να αναρτηθούν ή να στηθούν ως ground stacked), VA (προορίζεται για μεγαλύτερα venues και περιλαμβάνει δυο module καθώς και υπογούφερ) και την LM (Compact and low line stage monitoring συστήματα με τη σειρά να περιλαμβάνει 3 ηχεία).
Η δεύτερη σειρά είναι η ML που σημαίνει multifunctional και τα 7 μοντέλα που περιλαμβάνει (4 πλήρους φάσματος ηχεία και 3 sub) κάνουν ακριβώς αυτό: είναι ευέλικτα και λειτουργικά και προορίζονται κυρίως για Audio Visual και θεατρικές εφαρμογές.
Η επόμενη σειρά της Logic System είναι η IS (ναι σωστά καταλάβετε, από το Installation) που περιλαμβάνει 8 συνολικά ηχεία που προορίζονται για να δώσουν λύσεις σε μόνιμες εγκαταστάσεις όπως μπαρ, club, θέατρα και εκκλησίες.
Η τελευταία προϊοντική σειρά της Logic System ονομάζεται S και δεν περιλαμβάνει ηχεία, αλλά 2 επεξεργαστές οι οποίοι μπορούν να ελέγξουν όλα τα ηχεία της εταιρίας μέσω network δικτύου που επιτρέπει έλεγχο και χειρισμό από απόσταση και βασίζεται στην software πλατφόρμα Podware, ενώ για τους ιδιοκτήτες και χρήστες της σειράς Ethos προσφέρεται και το Ease Focus array prediction software με preset αρχεία ειδικά ανεπτυγμένα για τα ηχεία της σειράς.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ηχεία της Logic System απευθυνθείτε στην Audio & Vision, που απ’ ότι γνωρίζουμε έχει ήδη ηχεία της εταιρίας στις εγκαταστάσεις της, ενώ χρήσιμες προϊοντικές πληροφορίες θα βρείτε και στο site της Logic System.

Επαφή
Audio & Vision
τηλ. 210-69.19.931, www.audiovision.gr, www.logic-system.co.uk
Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση