Διαφήμιση
Πέμπτη, 13 Μάιος 2010 00:10

Συνεργασία μεταξύ Bon Studio και Projection Design

Η εταιρία Bon Studio μας ενημέρωσε με το ακόλουθο δελτίο τύπου, για την έναρξη της συνεργασίας της με την Projection Design που ειδικεύεται στην υλοποίηση προβολικών συστημάτων, για επαγγελματικές, επιχειρησιακές και οικιακές εφαρμογές, διαθέτοντας μεγάλη και εξειδικευμένη γκάμα προϊόντων.
Δελτίο Τύπου
«Εχουμε την ευχαρίστηση να σας ενημερώσουμε για την συνεργασία της εταιρείας μας, BON STUDIO A.E.B.E. με την PROJECTION DESIGN. H PROJECTION DESIGN είναι η Νορβηγική εταιρεία που σχεδιάζει και κατασκευάζει projectors υψηλής ανάλυσης και επίδοσης για να καλύπτουν τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές και συγκεκριμένα:
Επαγγελματικές (PROFESSIONAL)
Οι επαγγελματικοί προβολείς διαθέτουν υψηλή ευκρίνεια, υψηλή φωτεινότητα, κατάλληλοι για επιστημονική απεικόνιση -  προσομοίωση, ιατρική απεικόνιση και για δημόσιες προβολές - επιδείξεις. Όλοι είναι διαθέσιμοι με εγγύηση και υποστήριξη 24ωρου 7 ημέρες την εβδομάδα.
Επιχειρησιακές (BUSINESS)
Προβολείς κατάλληλοι για την εταιρική αγορά παρουσιάσεων και για εγκαταστάσεις αιθουσών συνεδριάσεων. Όλοι είναι βασισμένοι στην τεχνολογία DLP και είναι άριστης επίδοσης & απόδοσης.
Οικιακές (HOME CINEMA)
Ένα αποτέλεσμα πάθους από την Projection Design, όπου οι οικιακοί προβολείς (Home Cinema) διαθέτουν την εμπειρία και την πολύχρονη γνώση της εταιρείας, ανάλυση HDTV και μοναδική απεικόνιση εικόνας.
e-Cinema
H Projection Design υπερηφανεύεται ότι έχει σχεδιάσει τους ακριβέστερους προβολείς για την ποιότητα χρώματος που αποδίδουν, την προβολή VFX και την αναπαραγωγή εικόνας από οποιοδήποτε ψηφιακό μέσο. Οι προβολείς αυτοί χρησιμοποιούνται από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών κατά τη φάση της επεξεργασίας των ταινιών στο Studio. Είναι προσιτοί και αρκετά ευέλικτοι, ώστε να ταιριάζουν στα μικρά, μεσαίου μεγέθους αλλά και στα μεγάλου μεγέθους Studio όπου απαιτείται η χρήση δύο ή και περισσοτέρων projector για ταυτόχρονη και ενιαία προβολή μέσω ειδικού λογισμικού. Τονίζουμε δε εμφατικά, ότι η Projection Design ήταν η πρώτη εταιρεία που προσέφερε στην αγορά projector με ανάλυση 1080p. Από τότε έως και σήμερα χρησιμοποιεί τελευταίας γενιάς chip από την Texas Instruments DLP καθιστώντας την πρωτοπόρο στο χώρο των προβολικών συστημάτων.»
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Bon Studio.

Επαφή
Bon Studio
τηλ. 210-38.09.605-8, www.bonstudio.com

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση