Διαφήμιση
Δευτέρα, 10 Μάιος 2010 00:52

Ιδρυση παραρτήματος ΣΤΑΖΟΕ Βορείου Ελλάδας

Η ενημέρωση μας ήρθε από τη Βόρεια Ελλάδα και αφορά τις ενέργειες που γίνονται για τη σύσταση παραρτήματος του ΣΤΑΖΟΕ (Σωματείο τεχνικών απασχολούμενων σε ζωντανές οπτικοακουστικές εκδηλώσεις) Βορείου Ελλάδας. Η εξέλιξη αυτή μόνο θετικά μπορεί να έχει, αφού έτσι θα μπορούν να συντονιστούν καλύτερα οι επαγγελματίες όλης της χώρας, ενώ θα υπάρχουν και δυο ενεργοί πόλοι. Το θέμα βεβαίως δεν είναι η σύσταση του σωματείου που γίνεται πάντα με ενθουσιασμό και πληθώρα αποθεμάτων ενέργειας, αλλά η πορεία του και το έργο του στο χρόνο. Εμείς από το aLive θα ευχηθούμε καλή αρχή και κυρίως καλή συνέχεια στους συναδέλφους της Β. Ελλάδας και θα τους προτρέψουμε να είναι τουλάχιστον πιο ενεργοί σε σχέση με όλους εμάς στην Αθήνα που δυστυχώς έχουμε σχεδόν εγκαταλείψει το ΣΤΑΖΟΕ στη μοίρα του...
Ιδού η ανακοίνωση που μας ήρθε από την ομάδα Φωτιστές και μας εκφράζει την πρόθεση για την ίδρυση του παραρτήματος του ΣΤΑΖΟΕ Βορείου Ελλάδας.
 
Ανακοίνωση
«Η ομάδα FOTISTES - ΦΩΤΙΣΤΕΣ (Greek lighting Designers) σε συνεργασία με γνωστά ονόματα στον χώρο του φωτισμού και του ήχου και με την υποστήριξη του πρόεδρου Αθηνών κ.Γιάννη Μαντζαβίνου, προθυμοποιούνται και κινητοποιούνται για την ίδρυση του παραρτήματος του σωματείου Αθηνών Σ.Τ.Α.Ζ.Ο.Ε. (Σωματείο τεχνικών απασχολούμενων σε ζωντανές οπτικοακουστικές εκδηλώσεις) http://www.stazoe.gr/home.aspx?lang=gr , με έδρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και κάλυψη της βόρειας Ελλάδας».

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail

1 Comment

  • Comment Link Λάκης Αρβανιτίδης Δευτέρα, 10 Μάιος 2010 09:57 posted by Λάκης Αρβανιτίδης

    Ευχαριστώ πολύ τον Vasilis Ladonikola και τους συνεργάτες του,από το περιοδικό aLive.gr για το ενδιαφέρον και την βοήθεια που προσφέρετε στην ομάδα μας φωτιστές, για την κίνηση μας για την δημιουργία του παραρτήματος,του σωματείου του Σ.Τ.Α.Ζ.Ο.Ε.

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση