Διαφήμιση
Τρίτη, 04 Μάιος 2010 00:28

Και δεύτερη Midas PRO6 στην Κύπρο

Η ΜΚG SOUND AND LIGHT LTD που είναι ήδη κάτοχος μιας αναλογικής Midas Heritage 3000, απέκτησε και μια ψηφιακή κονσόλα Midas PRO6 προκειμένου να συμπληρώσει το στόλο της. Πρόσφατα όπως ενημερωθήκαμε (δείτε σχετικό άρθρο στο aLive) η ΜΚG SOUND AND LIGHT LTD του Μάριου Γεωργίου και η AGC ΗΧΗΤΙΚΗ LTD, του Λώρη ∆ημητριάδη συνένωσαν τις δυνάμεις και τον εξοπλισμό τους για τη δημιουργία μιας νέας εταιρίας με την επωνυμία Μ.L. Showtechnik LTD, που αναμένεται να αλλάξει το rental χάρτη της Κύπρου.
Η πώληση έγινε από την εταιρία NMK Electronics που δραστηριοποιείται ως αντιπρόσωπος πολλών εταιριών (μεταξύ των οποίων και της Midas) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Bahrain, το Qatar και το Oman.

*Στη φωτογραφία βλέπετε τους: David Cooper της Midas, Chicco Hiranandani της NMK και Μάριο Γεωργίου, συνιδιοκτήτη της Μ.L. Showtechnik LTD, με τη Midas PRO6

 

Επαφή
M.L. SHOWTECHNIK LTD
Τηλέφωνα επικοινωνίας
Γραφείο Λευκωσίας: +35722462929, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Γραφείο Λεμεσού : +35725373770, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail

1 Comment

  • Comment Link IΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ Τρίτη, 04 Μάιος 2010 22:16 posted by IΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΑΚΗΣ

    Ισχύ εν τι ενώσει? Καλές δουλειές λοιπόν...

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση