Διαφήμιση
Δευτέρα, 03 Μάιος 2010 02:05

Η Παγκόσμια καινοτομία του OnlineRecording.org

Τους 'ανακάλυψα' πρίν από κάνα δυο βδομάδες τυχαία στο facebook όπου το OnlineRecording.org είχε σηκώσει τη σελίδα του και κάποιοι φίλοι είχαν ήδη γίνει μέλη της ομάδας. Η περιγραφή της ομάδας μου τράβηξε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον, καθώς αναφερόταν ότι επρόκειτο για «τον πρώτο οργανισμό ολοκληρωμένης μουσικής παραγωγής στον πλανήτη…».
Μπαίνοντας στη ιστοσελίδα τους (www.OnlineRecording.org) διαπίστωσα ότι πίσω από το OnlineRecording.org βρίσκονταν δυο άνθρωποι που ξέρω καλά και έχω συνεργαστεί μαζί τους επί σειρά ετών. Ο Γιώργος Μπουσούνης και ο Γιώργος Γκίνης, με πολλά χρόνια στο… κουρμπέτι του studio (Μορφική Ροή), του Live, των ενορχηστρώσεων, των ηχογραφήσεων, των συγκροτημάτων και της εγχώριας μουσικής σκηνής γενικότερα, συγκροτούν τον πυρήνα του OnlineRecording.org και η ιδέα τους στην οποία έδωσαν σάρκα και οστά, είναι η on line δημιουργία μουσικής, από την πρώτη ιδέα και την παρτιτούρα έως το τελικό mastering. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα του OnlineRecording.org αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας όλα τα στάδια που μεσολαβούν έως την παράδοση του τελικού μάστερινγκ στη μορφή και το φορμά που θα ζητήσει ο πελάτης, ενώ στη διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν συνεργαζόμενοι συντελεστές απ’ όλο κυριολεκτικά τον πλανήτη…
Αυτό, που απ’ ότι φαίνεται θα αποτελέσει το ‘αυριανό’ μοντέλο παραγωγής και διακίνησης μουσικής στην παγκόσμια μουσική κοινότητα από αύριο, στην OnlineRecording.org το έχουν ήδη ξεκινήσει από σήμερα και το έχουν στήσει εξαρχής, σε πραγματικά ολοκληρωμένη και επαγγελματική βάση. Περισσότερα για το OnlineRecording.org θα διαβάσετε εδώ στο aLive το προσεχές διάστημα, αφού θα έχουμε μια αναλυτική παρουσίαση του όλου concept και συνέντευξη με τους δημιουργούς του.
Εως τότε διαβάσετε το σύντομο δελτίο τύπου που μας έστειλαν οι ίδιοι για τις δραστηριότητες του πραγματικά καινοτόμου OnlineRecording.org (μπείτε στο www.OnlineRecording.org για να δείτε τι ακριβώς κάνουν). Εμείς τους ευχόμαστε καλό ξεκίνημα στο πραγματικά ενδιαφέρον αυτό εγχείρημά τους και επιφυλασσόμαστε για μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση μαζί τους...

Δελτίο Τύπου
«Το OnlineRecording.org παρέχει υπηρεσίες για καλλιτέχνες, παραγωγούς και στούντιο ηχογραφήσεων σε όλο τον κόσμο, που θέλουν, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες του διαδικτύου, να έχουν πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία επαγγελματιών session μουσικών, σε ηχογραφήσεις και μίξεις υψηλής ποιότητας καθώς και mastering διεθνών προδιαγραφών. Χωρίς να κάνουμε κανένα συμβιβασμό, παραμένουμε ευέλικτοι και προσαρμόζουμε τις ικανότητές μας στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, κρατώντας πάντα το κόστος σε χαμηλά επίπεδα. Μέσα από το διεθνές δίκτυό μας των μουσικών, ενορχηστρωτών, και τεχνικών ηχογράφησης, μίξης και mastering, καθώς και μέσα από ένα μικρό αριθμό μπουτίκ στούντιο, τροφοδοτούμε τις ανάγκες της μουσικής βιομηχανίας, των ανεξαρτήτων καλλιτεχνών, της διαφήμισης, του gaming/multimedia, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. To OnlineRecording.org είναι ο πρώτος international online οργανισμός ολοκληρωμένης μουσικής παραγωγής στον πλανήτη!» 
 
Επαφή
OnlineRecording.org
www.OnlineRecording.org

Rate this item
(7 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση