Διαφήμιση
Τετάρτη, 28 Απρίλιος 2010 01:09

Ισχύς εν τη ενώσει στα PA δρώμενα της Κύπρου

Πρόκειται για τις εταιρίες ΜΚG SOUND AND LIGHT LTD και AGC ΗΧΗΤΙΚΗ LTD, των Μάριου Γεωργίου και Λώρη ∆ημητριάδη αντίστοιχα, οι οποίοι συνένωσαν τις δυνάμεις και τον εξοπλισμό τους για τη δημιουργία μιας νέας εταιρίας με την επωνυμία Μ.L. Showtechnik LTD, που αναμένεται να αλλάξει το rental χάρτη της Κύπρου, αφού η νέα εταιρία διαθέτει μεγαλύτερο εξοπλισμό, εμπειρία και ανθρώπινο δυναμικό αντίστοιχα. Η ενημέρωση μας ήρθε απευθείας από τη νεοσύστατη εταιρία μέσω δελτίου τύπου, το οποίο και δημοσιεύουμε αυτούσιο.

Δελτίο Τύπου
«Από την 1η Μαίου 2010, ξεκινά τις εργασίες της η καινούργια εταιρεία παροχής υπηρεσιών ήχου και φωτισμού, Μ.L. SHOWTECHNIK LTD, ιδιοκτησία των κυρίων Μάριου Γεωργίου και Λώρη ∆ημητριάδη, ιδιοκτητών των εταιρειών ΜΚG SOUND AND LIGHT LTD και ΑΓΧ ΗΧΗΤΙΚΗ ΛΤ∆ αντίστοιχα. Η νέα εταιρεία Μ.L. SHOWTECHNIK LTD, που έχει δημιουργηθεί από την σύμπραξη των δύο προαναφερθέντων εταιρειών, έχει στην διάθεση της τη μεγαλύτερη γκάμα μηχανημάτων ήχου και φωτισμού στην Κύπρο, με επαγγελματίες συνεργάτες τεχνικούς ήχου και φωτισμού από Ελλάδα και Κύπρο. Η σύμπραξη αυτή εξασφαλίζει παράλληλα στην καινούργια εταιρεία, την μεγάλη εμπειρία των Μάριου Γεωργίου και Λώρη ∆ημητριάδη, οι οποίοι δραστηριοποιούνται και πρωταγωνιστούν στον χώρο του ήχου και φωτισμού τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Οι υφιστάμενες εταιρείες (ΜΚG SOUND AND LIGHT LTD και ΑΓΧ ΗΧΗΤΙΚΗ ΛΤ∆) δεν θα διεξάγουν πλέον ενοικιάσεις μηχανημάτων ήχου και φωτισμού, ούτε και θα αναλαμβάνουν διεκπεραίωση των σχετικών εργασιών. H ΜΚG SOUND AND LIGHT LTD εξακολουθεί και αντιπροσωπεύει τα προιόντα WESTONE, VARILITE και LINK, όπως και η ΑΓΧ ΗΧΗΤΙΚΗ ΛΤ∆ αντιπροσωπεύει τα προιόντα ΝΕΧΟ, CAMCO, JB-LIGHTNG, DIGICO και KINVEE.»

Επαφή
M.L. SHOWTECHNIK LTD
Τηλέφωνα επικοινωνίας
Γραφείο Λευκωσίας: +35722462929, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Γραφείο Λεμεσού : +35725373770, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.  

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση