Διαφήμιση
Δευτέρα, 31 Ιούλιος 2023 09:55

Η PRG αποτελεί πιλοτικό συνεργάτη για τη σειρά L Series της L-Acoustics μετά τη σχετική συμφωνία των δυο εταιριών…

Η PRG (Production Resource Group) αποτέλεσε έναν από τους δύο συνεργάτες ‘πιλοτικής φάσης’ για τα ηχεία της νέας σειράς L της L-Acoustics στην Αμερική, προτού η τεχνολογία και τα εν λόγω προϊόντα γίνουν πλήρως διαθέσιμα στο κοινό αυτόν τον Οκτώβριο.
Φέτος, η PRG πραγματοποίησε μια σημαντική οκταψήφια επένδυση στα προϊόντα της L-Acoustics, με την οποία ούτως ή άλλως τους συνδέει στρατηγική συνεργασία και σχέση πολλών ετών.
Η PRG είναι πιστοποιημένος πάροχος L-Acoustics Rental (CPr) και ο εξοπλισμός είναι πλέον διαθέσιμος σε όλες τις παγκόσμιες τοποθεσίες της PRG σε βάση ενοικίασης.

Η διευρυμένη συνεργασία της PRG με την L-Acoustics καθιστά την τεχνολογία της Γαλλικής εταιρίας διαθέσιμη σε πελάτες και αγορές σε όλο τον κόσμο.
Σημειωτέον επίσης, ότι το metal συγκρότημα, Dream Theater, είναι η πρώτη παραγωγή όπου η σειρά L χρησιμοποιείται από την PRG σε περιοδεία.

«Η σημαντική επένδυσή μας σε προϊόντα L-Acoustics ενισχύει τη δέσμευσή μας να δημιουργούμε εξαιρετικές εμπειρίες για το κοινό σε ζωντανές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο», λέει ο Doug McKinley, της PRG.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ομάδες κορυφαίων και πολύπειρων τεχνικών, όπως αυτή της PRG, αγκαλιάζουν την επαναστατική νέα Σειρά L, προωθώντας την σε κορυφαίες και απαιτητικές παραγωγές όπως η παγκόσμια περιοδεία των Dream Theater, συμβάλλοντας με τη σειρά τους στο επιτυχές λανσάρισμα της σειράς που θα γίνει αργότερα (Οκτώβριος) μέσα στη χρονιά», δηλώνει ο Jacob Barfoed, παγκόσμιος διευθυντής πωλήσεων της L-Acoustics.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα L Series, αλλά και για τα υπόλοιπα προϊόντα της L-Acoustics στα μέρη μας, θα σας δώσουν στην Omikron Electronics.

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση