Διαφήμιση
Τετάρτη, 09 Φεβρουάριος 2022 12:24

O Dave Natale (foh ηχολήπτης των Stones) χρησιμοποιεί τα μικρόφωνα της Austrian Audio στο drum kit των Rolling Stones για τη No Filter Tour…

Το γεγονός ότι οι Rolling Stones περιόδευσαν πέρυσι, συνιστά ένα μικρό θαύμα.
Κι αυτό, διότι αφενός μεν η περιοδεία τους (No Filter Tour) αναβλήθηκε το καλοκαίρι του 2020 (λόγω της πανδημίας) και αφετέρου διότι ο ντράμερ και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, Τσάρλι Γουότς, πέθανε τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς. Παρόλα αυτά, οι Stones συνέχισαν την περιοδεία, αποτίοντας φόρο τιμής στον Charlie καθ' όλη τη διάρκεια της τουρνέ.

Ο Dave Natale, front of house ηχολήπτης της μπάντας, είχε συνεργαστεί με τους Stones πολλές φορές στο παρελθόν και τους ξανασυνάντησε στην περιοδεία No Filter Tour του 2021.
Ο Natale είναι γνωστός για τη δουλειά του με τους Prince, Tina Turner, Stevie Nicks, Yes, Motley Crue, Fleetwood Mac, Van Halen και πολλούς ακόμη καλλιτέχνες πρώτης γραής, ενώ ήταν υπεύθυνος και για τη μίξη των δύο πιο πρόσφατων ημιχρόνων του Super Bowl.

Ο Natale λοιπόν, χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τα καρδιοειδή μικρόφωνα OC18 της Austrian Audio στην περιοδεία επανασύνδεσης των The Black Crowes στις αρχές του περασμένου έτους (στα overheads του drum kit) και δήλωσε κάτι περισσότερο από ευχαριστημένος… Ετσι αποφάσισε να τα επιστευτεί και στην περιοδεία No Filter Tour των Stones, όπου ο Dave χρησιμοποίησε τα OC18 στα overheads, καθώς και το νέο καρδιοειδές πυκνωτικό CC8 στο Hi Hat, ενώ όπως ανέφερε θα χρησιμοποιούσε ακόμα ένα στο ride cymbal.
Τα μικρόφωνα της Austrian Audio αντιπροσωπεύονται στη χώρα μας από το Bon Studio, όπου μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες...

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση