Διαφήμιση
Τρίτη, 21 Μάιος 2019 19:10

Η ευρωπαϊκή περιοδεία του Mark Knopfler, που έχει ήδη ξεκινήσει, βασίζεται στην πλατφόρμα L-ISA Hyperreal Sound της L-Acoustics…

O Mark Knopfler περιοδεύει στην Ευρώπη ήδη από τον Απρίλιο και το καινοτόμο γεγονός είναι ότι στη φετινή ευρωπαική περιοδεία του χρησιμοποιεί την immersive sound πλατφόρμα L-ISA Hyperreal Sound της L-Acoustics. Η τουρνέ ξεκίνησε πρίν από ένα περίπου μήνα από τη Βαρκελώνη και το Palau Sant Jordi, με την εταιρία SSE Audio Group να αναλαμβάνει τόσο το system design όσο και την προμήθεια του ηχητικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της ευρωπαικής περιοδείας του Knopfler.
Το σύστημα που εγκαταστάθηκε από την Αγγλική εταιρία στην εν λόγω αρένα ήταν όπως είπαμε ένα L-ISA Hyperreal Sound που υλοποιήθηκε με συστήματα της L-Acoustics.
Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκαν 3 συστοιχίες των 16 K2 έκαστη, 2 συστοιχίες με 20 Kara, καθώς και δυο extensions με 16 Kara σε κάθε πλευρά.

Περισσότερες πληροφορίες για την immersive πλατφόρμα L-ISA Hyperreal Sound της L-Acoustics θα σας δώσουν στην εταιρία Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση