Διαφήμιση
Δευτέρα, 08 Απρίλιος 2019 16:30

Η Meyer Sound επέστρεψε δυναμικά στην Prolight+sound, ‘επενδύοντας’ στην Spacemap LIVE spatial mixing πλατφόρμας της και σε σεμινάρια...

του Βασίλη Λαδονικόλα

Η Meyer Sound επέστρεψε μετά από απουσία αρκετών χρόνων στην έκθεση Prolight+sound της Φρανκφούρτης, όπου αντί για ένα παραδοσιακό booth με προϊόντα, προτίμησε να κλείσει έναν ήσυχο και απομονωμένο χώρο, όπου πραγματοποιούσε συνεχείς παρουσιάσεις (ανά ώρα) της νέας Spacemap LIVE spatial mixing πλατφόρμας της εταιρίας, ενώ παράλληλα διοργάνωσε δυο ακόμα ενδιαφέροντα σεμινάρια και είχε κι ένα large format σύστημα στο Festhalle εκγατεστημένο από την PRG. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά…

Spacemap LIVE – η spatial mixing πλατφόρμα της Meyer Sound
Η Meyer Sound, μετά από απουσία κάμποσων χρόνων, επέστρεψε δυναμικά φέτος στην έκθεση Prolight+sound της Φρανκφούρτης και επένδυσε σε κάτι που της είναι πολύ οικείο και αποτελεί στρατηγική επιλογή της: σε σεμινάρια και εκπαίδευση, ενώ φρόντισε να έχει και την απαραίτητη προϊοντική παρουσία.
Πιο συγκεκριμένα, στην αίθουσα Sonic Lounge στο Portalhaus level του Messe Frankfurt, η Meyer Sound  παρουσίασε σε επαναλαμβανόμενα session κατά τη διάρκεια κάθε ημέρας, τη νέα της Spacemap LIVE spatial mixing πλατφόρμα, που βρήκε πρακτική εφαρμογή σε νέα προιόντα της εταιρίας όπως τα ολοκαίνουργια point source ηχεία ULTRA-X40 (που πραγματοποίησαν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους πρίν από περίπου 2 μήνες στην έκθεση ISE) και που η εταιρία χαρακτηρίζει ως τη νέα point source ναυαρχίδα της και ένα από τα πιο σημαντικά νέα προϊόντα στην ιστορία της εταιρίας, και τα compact line array ηχεία της σειράς LINA της εταιρίας.
Τα εν λόγω ηχεία συνέθεσαν ένα multi-point immersive σύστημα που εγκαταστάθηκε προκειμένου να ανταποκριθεί και να αναδείξει τις παρουσιάσεις του Spacemap LIVE, μιας νέας spatial sound πλατφόρμας που εκμεταλλεύεται την ισχύ και τις δυνατότητες της δικτυακής πλατφόρμας GALAXY μαζί με νέο λογισμικό προσαρμοσμένου ελέγχου για τον χειρισμό σε πραγματικό χρόνο της τρισδιάστατης απεικόνισης ήχου (3D sound panning). Τα Spacemap LIVE preview demos πραγματοποιήθηκαν από τον διευθυντή Digital Experience Tim Boot και τον αντίστοιχο διευθυντή του τμήματος Spatial Sound, Steve Ellison.

Σεμινάριο για Cardioid Subwoofer Arrays και για M-Noise
Παράλληλα, την Τετάρτη ο Senior Technical Support and Education Specialist, Merlijn van Veen παρουσίασε το σεμινάριο με τίτλο “Mind the Gap: Improved Cancellation for Cardioid Subwoofer Arrays”, ενώ την επόμενη ημέρα ο Director of System Optimization Bob McCarthy φιλοξένησε ένα πολύ ενδιαφέρον session για το M-Noise, με τίτλο “M-Noise: A New Test Signal".

Ένα LYON σύστημα στη Festhalle Arena
Ωστόσο, όσοι βρέθηκαν στη φετινή Prolight+sound 2019, μπόρεσαν να πάρουμε μια ιδέα από το μεγάλο ήχο της Meyer καθώς η PRG είχε εγκαταστήσει στη Festhalle Arena ένα line array σύστημα LYON μαζί με τα sub 1100-LFC και τα Very Frequency Control Element VLFC (13-30Hz).

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα παραπάνω θα σας δώσουν στην Audigys, αντιπρόσωπο της Meyer Sound στη χώρα μας…

Επαφή
Audigys

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση