Διαφήμιση
Δευτέρα, 03 Ιούλιος 2017 21:13

Με 2 Avid VENUE S6L οι Red Hot Chili Peppers που για πρώτη φορά θα περιοδεύσουν χωρίς αναλογική κονσόλα...

Οσο κι αν σας φαίνεται παράξενο, οι Red Hot Chili Peppers δεν έχουν ξαναπεριοδεύσει με ψηφιακή κονσόλα. O FoH ηχολήπτης τους Dave Rat προτιμούσε όλα αυτά τα χρόνια να μιξάρει την μπάντα σε αναλογική κονσόλα και έχοντας τη συνολική υποστήριξη της εταιρίας του, (Rat Sound) το έκανε πράξη αυτό σε όλες τις προηγούμενες παγκόσμιες περιοδείες της μπάντας, καθώς εκτός από το μίξερ μετέφερε σε κάθε gig και τα ρακ με τα outboard, τα περιφερειακά και τα εφέ.

Στην πρόσφατη περιοδεία τους όμως, “The Getaway” World Tour, τον ήχο στο FoH της μπάντας έχει αναλάβει ο Sean “Sully” Sullivan (Rat Sound's FOH engineer που έχει επιμεληθεί το Live ήχο δεκάδων καλλιτεχνών και γκρουπ μεταξύ των οποίων η Rihanna και ο Beck), ενώ ο recording engineer Jason Gossman έχει αναλάβει το recording και τη μίξη κάθε gig που την επόμενη ημέρα κάθε συναυλίας διατίθεται προς πώληση (ως mp3 audio αρχείο) από το επίσημο δικτυακό τόπο της μπάντας.
Οι Sullivan και Gossman που έχουν υπάρξει για μεγάλο διάστημα users των Avid VENUE live systems, εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για τους νέους προενισχυτές της Avid VENUE | S6L και το διευρυμένο τους headroom.

Η κονσόλα υποστηρίζει περισσότερα από 300 processing channels, ενώ όπως όλα τα συστήματα της VENUE υποστηρίζει Pro Tools μαζί με on-board plugins, καθώς και πολλαπλάσια επεξεργαστική ισχύ από τα προηγούμενα VENUE συστήματα.
Περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο θέμα θα βρείτε εδώ… 

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση