Διαφήμιση
Τρίτη, 30 Μάιος 2017 01:48

Το Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων (Τ.Η.Μ.Ο.) του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην έκθεση MWE 2017...

Και φέτος το Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων (Τ.Η.Μ.Ο.) του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων τίμησε με την παρουσία του την έκθεση Music World Expo 2017 ως εκθέτης. Μάλιστα ήταν ο μόνος δημόσιος φορέας που συμμετείχε στην έκθεση του Ζαππείου, γεγονός που τιμά τους υπευθύνους του ΤΕΙ για την εξωστρέφεια και το υψηλό επίπεδο επικοινωνίας του ΤΕΙ προς το κοινό που ενδιαφέρεται για τα μουσικά όργανα και τη μουσική τεχνολογία.
Μέσω του περιπτέρου τους στη φετινή έκεθση, οι υπεύθυνοι του ΤΕΙ ενημέρωναν το κοινό της έκθεσης και τους ενδιαφερόμενους για το πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος, τις εκπαιδευτικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες στα πλαίσια των μαθημάτων καθώς και για την φοιτητική ζωή στην Κεφαλονιά. Στο χώρο βρίσκονταν συνέχεια διδάσκοντες, φοιτητές και απόφοιτοι του Τμήματος που ενημέρωναν άμεσα και αναλυτικά στους επισκέπτες σε σχέση με το Τμήμα.
Καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης οι φοιτητές του τμήματος είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν είτε συντεταγμένα, είτε μεμονομένα. όλα τα περίπτερα της έκθεσης προκειμένου να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις και για τα νέα προϊόντα στον κλάδο της μουσικής τεχνολογίας, του recording, των μουσικών οργάνων κλπ.

Επίσης, οι φοιτητές του τμήματος Τεχνολογίας Ηχου και Μουσικών Οργάνων ανέλαβαν εθελοντικά τη λειτουργία (set-up συγκροτημάτων, ηχοληψία, μίξη) του Acoustic Stage που είχε στηθεί στην είσοδο της έκθεσης, μπροστά ακριβώς από το περιστύλιο του Ζαππείου.
Η διοργάνωση της έκθεσης Music World Expo ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Μπουνίκα Μάριο, Μαρκαντώνη Γιάννη, Κατωπόδη Γιάννη, ΚολαΪτη Ανδρά, την κα Παπαπριόνα Κατερίνα, αλλά και τον καθηγητή τους κ. Φάνη Μαραγκό, για την άψογη συνεργασία, την ευσυνειδησία και την εξαιρετική (τεχνική & καλλιτεχνική) δουλειά που έκαναν, συμβάλλοντας στην επιτυχία των πολυάριθμων Live που πραγματοποιήθηκαν στο Acoustic Stage της Music World Expo καθ’ όλη τη διάρκεια του 2ημέρου 20 & 21 Μαίου.

Επαφή
Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση