Διαφήμιση
Κυριακή, 09 Απρίλιος 2017 13:55

H Yamaha γιόρτασε στην Prolight+sound 2017 τα 30 χρόνια από το 1ο ψηφιακό της μίξερ, με ένα νέο V1.5 firmware update για τη RIVAGE PM10…

30 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την πρώτη ψηφιακή κονσόλα της Yamaha και η εταιρία το ‘βροντοφώναξε’ αυτό στο περίπτερό της στην έκθεση της Φρανκφούρτης, επικοινωνώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει στα ψηφιακά και στον τομέα του DSP.
Επί της ουσίας αυτά που παρουσίασε η εταιρία στο booth της στη Φρανκφούρτη στα πλαίσια της έκθεσης prolight+sound 2017 ήταν τα εξής:
H νέα επιφάνεια εργασίας CS-R10-S που έχει τα 2/3 του μεγέθους της υπάρχουσας CS-R10 και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως sidecar για τη CS-R10.

Εξίσου σημαντική είδηση ήταν το νέο firmware update V1.5 για τη Yamaha RIVAGE PM10 που περιλαμβάνει εκτός των άλλων και το Eventide “H3000 Live” Ultra-Harmonizer plug-in καθώς και το Dan Dugan Sound Design automatic mixer plug-in (το οποίο μεταξύ άλλων υποστηρίζει αυτοματοποιημένες ρυθμίσεις κέρδους για έως και 64 μικρόφωνα ομιλίας σε πραγματικό χρόνο).
Η Yamaha αναφέρει ότι το plugin του θρυλικού Eventide “H3000 Live” προσομοιάζει απόλυτα το αυθεντικό H3000 και τις δυνατότητές του, ενώ η εταιρία υπογραμμίζει και το αυτονόητο, ότι δηλαδή το H3000 αποτελεί ένα από τα διαχρονικά αγαπημένα μηχανήματα των ηχοληπτών σε όλο τον κόσμο. Ένα νέο αναλογικό delay και άλλα plug-ins της Yamaha έχουν προστεθεί στο νέο update.

Παρουσιάστηκαν επίσης και δυο κάρτες, η HY256-TL-SMF που αποτελεί TWINLANe card για την υποστήριξη single-mode optical fiber, καθώς και η TWINLANe που υποστηρίζει audio network με χωρητικότητα έως 400-κανάλια. Ετσι αναβαθμίζεται δραστικά η διασυνδεσιμότητα και συμβατότητα του συστήματος με single-mode fiber connections.

Τέλος, η Yamaha ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του firmware update στην έκδοση v3.5 για τη σειρά TF Series Digital Mixers.

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα, θα σας δώσουν στην εταιρία Φ. Νάκας…

Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση