Διαφήμιση
Τετάρτη, 18 Ιούνιος 2014 11:11

Με δυο DiGiCo η Britney στο Las Vegas

Το Axis theater του Planet Hollywood, στο Λάς Βέγκας ανακαινίστηκε πλήρως για τις ανάγκες των εμφανίσεων της Britney Spears, με το κόστος του νέου εξοπολισμού σε ήχο, staging, lighting και projection να ανέρχεται στα 20 εκ $. Η παράσταση της Spearts που έχει τίτλο Britney: Piece of Me, δημιούργεί μια ατμόσφαιρα dance club στο χωρητικότητας 4.600 θέσεων θέατρο, όπου η τραγουδίστρια περιστοιχίζεται από 14 χορευτές και 4μελή μπάντα και παρουσιάζει 24 από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της 15ετούς καριέρας της.
Στο front-of-house της Britney βρίσκεται ο βετεράνος ηχολήπτης Robert “Cubby” Colby, που χρησιμοποιεί μια DiGiCo SD10, ενώ ο Marc Delcore εκτελεί χρέη musical director και keyboard player και μαζί με τον “Cubby” συνεργάστηκε στο σετάρισμα και τη μίξη του ήχου των Live. Αμφότεροι αναφέρουν ότι η συμβολή της DiGiCo στο σετάρισμα, το στήσιμο και τον ήχο του show ήταν σημαντική χάρη στις δυνατότητες, το ήχο της, αλλά και τις ευκολίες που προσφέρει όπως η λειτουργικότητα των snapshot και του virtual soundcheck, καθώς και η εύκολη δυνατότητα των αλλαγών on the fly. 

Ο Monitor engineer Johnny Balistrere, χρησιμοποιεί 42 sends για τα side fills, τα wedges για τη Spears και τους χορευτές, καθώς και τα in-ear feeds για τη μπάντα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχε ξαναχρησιμοποιείσει DiGiCo κονσόλα. Παρόλα αυτά ένιωσε πολύ άνετα από την αρχή πίσω από την SD5 που χρησιμοποιεί στα μόνιτορ, ενώ τις όποιες απορίες του τις έλυσε αμέσως μέσω online video tutorial ο υπεύθυνος πωλήσεων της Group One που αντιπροσωπεύει τη DiGiCo στις ΗΠΑ.
Μια από τις σημαντικότερες αλλαγές που βίωσε πίσω από τη DiGiCo  σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ότι χρησιμοποίησε πολύ λιγότερο EQ στις πηγές σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη κονσόλα. Η εταιρία 3G Productions έχει προμηθεύσει τον εξοπλισμό στο χώρο, όπως και τις δυο DiGiCo κονσόλες και το σύστημα της d&b.

Περισσότερα για DiGiCo θα σας πούνε στην εταιρία Αφοι Καριώτη.

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση