Διαφήμιση
Κυριακή, 07 Απρίλιος 2013 23:21

Οι Rolling Stones χρησιμοποιούν ένα τεράστιο rig Clay Paky για τις επετειακές εμφανίσεις των 50 χρόνων τους ως συγκρότημα...

Ο Lighting designer Patrick Woodroffe εκπόνησε ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό φωτιστικό σχέδιο για τις επετειακές εμφανίσεις των Rolling Stones οι οποίοι γιορτάζουν με Live και περιοδία τα 50 τους χρόνια ως συγκρότημα. Το εν λόγω σχέδιο λοιπόν περιλαμβάνει ένα πραγματικό super rig από κεφαλές της Clay Paky. 
Μαζί με τον μόνιμο lighting director και προγραμματιστή των Stones, Dave Hill και τον lighting director Ethan Weber, ο Woodroffe δημιούργησε ένα θεαματικό και πολυεπίπεδο σχέδιο δουλεύοντας παράλληλα με τον σχεδιαστή των σκηνικών και του stage Mark Fisher που ως γνωστόν αποτελεί το πλέον ‘καυτό’ όνομα στην αγορά εδώ και δεκαετίες. Ουσιαστικά, το δημιούργημα του Fisher στηρίζεται σχεδιαστικά στη γλώσσα και τα χείλη, που αποτελούν το διαχρονικό και άκρως αναγνωρίσιμο logo των Rolling Stones εδώ και δεκαετίες.
Το φωτιστικό εξοπλισμό για τα Live των Stones παρείχε η Λονδρέζικη εταιρία Neg Earth που προμήθευσε την παραγωγή με Clay Paky Sharpys, Clay Paky Alpha Spot 1500, Alpha Profile 1500 και Alpha Wash 1500. Συγκεκριμένα χρησιμοποιήθηκαν 32 Sharpy στην πεταλοειδή τράσα που σχημάτιζε τη γλώσσα και άλλα 14 στην αψιδωτή τράσα δίπλα στα χείλη.
Περισσότερα για Clay Paky θα σας πούνε στην Omikron Pro Lighting…

Επαφή
Omikron Pro Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση