Διαφήμιση
Κυριακή, 07 Απρίλιος 2013 23:16

Οι Maroon 5 χρησιμοποιούν μια grandMA2 full-size στη νέα παγκόσμια περιοδεία τους...

Ο production designer και artistic director της μπάντας Demfis Fyssicopulos επέλεξε μια grandMA2 full-size για την περιοδεία των Maroon 5 προκειμένου να τρέξει όλους τους φωτισμούς, τους media servers και τις custom Control Freak System εφαρμογές προκειμένου να ελέγχει όλο το show της μπάντας από μια επιφάνεια εργασίας.
Πιο αναλαυτικά, η κονσόλα όσον αφορά τον τομέα της εικόνας, ελέγχει 4 dual-output media servers, τους multitap servers της Control Freak Systems, τους ADAM servers και τα Encore DMX bridge. Για την προβολή της εικόνας χρησιμοποιούνται οθόνες 80 x 30foot των 9mm της Winvision, καθώς και συνολικά 10 Barco 20K projectors και LED wallpaper.
Στον upstage φωτιστικό τοίχο, χρησιμοποιούνται κεφαλές Sharpy της Clay Paky που συνολικά ανέρχονται σε 144 τα περισσότερα εκ των οποίων λειτουργούν ανά ζεύγη με τον προγραμματισμό τους να είναι μια ευχάριστη και δημιουργική διαδικασία σύμφωνα με τον Fyssicopulos.
Χρέη lighting programmer & director για την Overexposed tour εκτελεί ο Brian Jenkins, ενώ τον προγραμματισμό των video έχει αναλάβει ο Kevin Cauley, με τη διεύθυνση της εικόνας να έχει ανατεθεί στον Jhonny Hayes video director.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της MA Lighting θα σας δώσουν στο Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση