Διαφήμιση
Κυριακή, 04 Σεπτέμβριος 2011 22:06

H Shakira συνεχίζει με επιτυχία την παγκόσμια περιοδεία της “The sun comes out” με πλήρη εξοπλισμό Sennheiser...

Απευθυνόμενη στο τεράστιο κοινό της η SHAKIRA συνεχίζει με τεράστια επιτυχία την παγκόσμια περιοδεία της "The sun comes out" με στάσεις στην Βόρεια Αμερική την Ευρώπη την Νότιο Αμερική την Ασία αλλά και την Αφρική σε ένα γεμάτο και εξαντλητικό δωδεκάμηνο πρόγραμμα. Η περιοδεία αυτή υποστηρίζει βασικά τα δύο τελευταία της άλμπουμ, «She Wolf» και «Sale El Sol».
Tα ασύρματα μικρόφωνα και In Ear Monitor συστήματα της Sennheiser που χρησιμοποιεί η καλλιτέχνης της εξασφαλίζουν με ασφάλεια και συνέπεια την γνωστή ποιότητα της Sennheiser ανεξαρτήτως σε ποιο σημείο του κόσμου βρίσκεται και σε ποιες συνθήκες RF δίνεται η παράστασή της. Αδιαμφισβήτητα καλλιτέχνες του αναστήματος της Shakira είναι πρόσωπα παγκόσμιας εμβέλειας και προβολής. Η τρίγλωσση Shakira που είναι γεννημένη στην Κολομβία έχει πουλήσει πάνω από 50.000.000 δίσκους παγκοσμίως και έχει κερδίσει δύο βραβεία Grammy, επτά Latin Grammy Awards και δώδεκα Billboard Latin Music Awards. H φιλανθρωπία της ενέπνευσε τον πρόεδρο Ομπάμα να την προσκαλέσει στον Λευκό Οίκο για να συζητήσουν μαζί το πρόβλημα της παιδικής πρόωρης ανάπτυξης αλλά και γενικότερα για τα προβλήματα της Αφρικής, καθώς και για την εκπληκτική γοητεία του τραγουδιού της Waka Waka το οποίο και έγινε το επίσημο τραγούδι του 2010 FIFA World Cup. Στην περιοδεία "Τhe sun comes out" η φωνή της Shakira φτάνει στα αυτιά των θαυμαστών της μέσω ενός Sennheiser SKM-5200- II με κάψα NEUMANN KK-105S και ενός πομπού EM-3732-II. H Shakira αλλά και όλο το καλλιτεχνικό on stage team της χρησιμοποιούν In Ear Monitor της Sennheiser από την σειρά EW-300.
Τέλος  για όλα τα φορητά μουσικά όργανα οι μουσικοί αλλά και η ίδια η Shakira (παίζει κιθάρα) χρησιμοποιούν ένα σύνολο από 14 ασύρματα body pack Set της Sennheiser σειράς 2000. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προιόντα της Sennheiser, θα σας δώσουν στην εταιρία Φ. Νάκας...

Επαφή
Νάκας ABEETE
τηλ: 210-6686000

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση