Διαφήμιση
Παρασκευή, 27 Μάιος 2011 08:58

JamHub & κυριολεκτικά αθόρυβα 'τζαμαρίσματα' στο Ζάππειο

Το JamHub αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα highlight ολόκληρης της Music World Expo. Επίσης, χάρη στο JamHub το booth της Athens Pro Audio ανακηρύθχηκε παμψηφεί ώς το πιο ήσυχο (κυριολεκτικά αθόρυβο) της έκθεσης, παρά τα κυριολεκτικά δεκάδες jam που έλαβαν χώρα εκεί από μπάντες και μεμονωμένους μουσικούς καθ' όλη τη διάρκεια του 3ημέρου της έκθεσης Music World Expo...
Τι είναι όμως το JamHub; Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα αθόρυβης πρόβας, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 μουσικούς (ανάλογα με την έκδοση). Με το JamHub BedRoom κάθε μουσικός ακούει όποιο άλλο μέλος της μπάντας, όσο δυνατά θέλει, ρυθμίζοντας ο ίδιος την προσωπική του μίξη στα ακουστικά του, δίχως να ενοχλεί κανέναν με την πρόβα να είναι πραγματικά αθόρυβη. Ετσι, μπορεί μια μπάντα να προβάρει απροβλημάτιστα για την ίδια αλλά και τους γύρω, ακόμα και σ’ ένα μικρό διαμέρισμα ή δωμάτιο.

Το JamHub διατίθεται στην έκδοση BedRoom υποστηρίζονται έως και 5 μουσικούς, στην έκδοση GreenRoom υποστηρίζοντας και επτά μουσικόυς και στην έκδοση Tour Bus που επίσης υποστηρίζει έως 7 μουσικούς ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο εγγραφέα για ηχογράφηση της πρόβας. Βεβαίως και μέσω του GreenRoom η πρόβα σας μπορεί να ηχογραφηθεί μέσω της σύνδεσης USB σε laptop, PC ή εξωτερικό εγγραφέα. Το JamHub ενσωματώνει 24μπιτης ανάλυσης στερεοφωνικό εφέ που περιλαμβάνει reverb, delay και modulation.

Σημειωτέον ότι η πληρέστερη έκδοση του JamHub, το Tour Bus, ενσωματώνει 21 audio κανάλια για 7 μουσικούς, 7 XLR και 7 TRS εισόδους Jack, 4 εισόδους SoleMix remote jacks, περιέχει 2 Remote 1-R, δυνατότητα Preview της γενικής μίξης της ηχογράφησης, δυνατότητα σύνδεσης με Mp3 players, εσωτερική 24-bit μονάδα stereo effects με reverb, delay και modulation, ενώ υποστηρίζει τάση Phantom power (+48V) για πυκνωτικά μικρόφωνα και ενεργά DI, και έξοδο USB out. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο recording σε SD RAM card και εσωτερικό μετρονόμο. Από το περίπτερο της Athens Pro Audio πέρασαν αρκετά γνωστά γκρουπ όπως οι Biotech, Illegal Operation,Chewing Gun, M51 αλλά και οι Stavento και όλοι τους τίμησαν δεόντως το JamHub.
Φυσικά στο περίπτερο της Athens Pro Audio είδαμε και προϊόντα των FOCAL, METRIC HALO, GRACE DESIGN, THERMIONIC CULTURE, API, GOLDEN AGE, DANGEROUS MUSIC, BLUEMICROPHONES, CHARTER OAK,ROYER, MYTEK και άλλα που θα δούμε σε επόμενο αναλυτικό preview, αφού η έκθεση μας έδωσε ύλη για αρκετές ημέρες...
Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες για το συνολικό concept του JamHub και τα διαθέσιμα μοντέλα (αλλά και για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η εταιρία) θα σας δώσουν στην Athens Pro Audio. 

Επαφή
Athens Pro Audio
www.athensproaudio.gr

 

 

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση