Διαφήμιση
Τετάρτη, 25 Μάιος 2011 09:04

H Sade και η μπάντα της περιοδεύουν ανά τον κόσμο με full set μικροφώνων της Sennheiser...

Η πολυβραβευμένη Sade και η μπάντα της είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις καλλιτεχνών που μπορούν ακόμα να γεμίσουν αρένες, με μία ιστορία πάνω από 26 χρόνια στην παγκόσμια μουσική σκηνή. Η πρόσφατη κυκλοφορία του άλμπουμ “The Soldier of Love” βρέθηκε στην κορυφή των Αμερικάνικων charts και έχει αποσπάσει δύο υποψηφιότητες και έχει γίνει πλατινένιο σε πολλές χώρες. Η πολλά υποσχόμενη παγκόσμια περιοδεία της, υποστηρίζεται από την ομάδα της Sennheiser η οποία προτείνει το μικρόφωνο SKM 5200-II με καρδιοειδή δυναμική κάψα σε συνδυασμό με τον δέκτη ΕΜ 3732-ΙΙ. 

Οι τεχνικοί της εταιρείας  για να ανταποκριθούν στις αισθητικές απαιτήσεις  αυτών των εμφανίσεων αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν όσο το δυνατόν λιγότερες βάσεις μικροφώνων στη σκηνή, βασιζόμενοι στα μικροσκοπικά μικρόφωνα Sennheiser Ε- 908 gooseneck. Το κορυφαίο ασύρματο set μικροφώνου που χρησιμοποιεί η Sade σε συνδυασμό με το  in ear monitor set της σειράς 2000, της εγγυάται τις πιο αξιόπιστες εμφανίσεις σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη και να βρίσκεται. Σύμφωνα με τον ηχολήπτη Chris Madden «η φωνή της Sade μέσα από το Sennheiser SKM 5200-II με την καρδιοειδή δυναμική κάψα ΜD-5235 είναι φανταστική».

Οσον αφορά την υπόλοιπη ορχήστρα και τις φωνές, στα backing vocals χρησιμοποιούνται τα SKM 5200-II σε συνδιασμό με την καρδιοειδή κάψα ΜD-5235. Στα φωνητικά που κάνει ο keyboard-ίστας της μπάντας χρησιμοποιείται ένα ενσύρματο Sennheiser e935, επτά Sennheiser e825S με διακόπτη on/off χρησιμοποιούνται ως talkback μικρόφωνα σε στρατηγικές τοποθεσίες στα πέριξ της σκηνής και των θέσεων FoH και monitoring. Αντίστοιχα, το e 908 χρησιμοποιήθηκε σχεδόν παντού, στο hi-hat κάτω από κάθε ένα εκ των 7 συνολικά cymbals, στα τρία congas, αλλά και με clip στο σαξόφωνο.
Στο υπόλοιπο drum kit τοποθετήθηκαν τα e 902 στην κάσα και πέντε e 904 στα τρία tom και στο ταμπούρο (πάνω και κάτω). Τέλος στα υπόλοιπα κρουστά, όπως shaker κλπ χρησιμοποιήθηκαν κατευθυντικά shotgun μικρόφωνα και συγκεκριμένα δυο στερεοφωνικά ζεύγη μικροφώνων, ένα sennheiser MKH 416 και ένα MKH 80.
Τέλος στους ενισχυτές κιθάρας και μπάσου (5 συνολικά, οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί κάτω από το stage) χρησιμοποιήθηκαν τα καινούργια MK 4 της Sennheiser.

Ο Υπεύθυνος επικοινωνίας της Sennheiser, Pierre Morant, δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι στη Sennheiser που μία τόσο υψηλού επιπέδου καλλιτέχνης όπως η Sade προτιμά τον εξοπλισμό της Sennheiser γι’ αυτή την τόσο σημαντική περιοδεία. Περισσότερα για τη Sennheiser και τα προϊόντα της, απευθυνθείτε στην εταιρία Φ. Νάκας...

Επαφή
Φ. Νάκας
τηλ. 210- 66.86.000
www.nakas.gr

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση