Διαφήμιση
Παρασκευή, 11 Φεβρουάριος 2011 11:44

3D περιοδεία για τους Αυστραλούς Pink Floyd

Οσοι τους έχουν ακούσει Live έχουν παραδεχθεί ότι πρόκειται για ότι πιο κοντινό στους Pink Floyd έχει ποτέ εμφανιστεί. Αλλωστε οι Αυστραλοί Pink Floyd βγάζουν το ψωμί τους εδώ και δεκαετίες περιοδεύοντας ανά τον κόσμο και παίζοντας τα τραγούδια των Pink Floyd. Με δεδομένο λοιπόν το ότι οι αυθεντικοί Pink Floyd έχουν αποσυρθεί συναυλιακά εδώ και πολλά χρόνια, οι Αυστραλοί ‘σωσίες’ περιοδεύουν τον κόσμο και κάνουν το ένα sold out μετά το άλλο.
Πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι η προγραμματισμένη τους περιοδεία για το 2011 σε Ευρώπη και Αγγλία, θα περιλαμβάνει 3D οπτικά συστήματα εικόνας τόσο όσον αφορά το set-up αλλά και όσον αφορά το περιεχόμενο. Μάλιστα ανέφεραν ότι η 3D εικόνα που θα προβάλλεται στις συναυλίες τους, δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τις γνωστές 3D ταινίες τύπου Avatar, που βλέπουμε στον κινηματογράφο. Γι’ αυτό άλλωστε συνεργάζονται με τον John Attard που θεωρείται μεγάλο όνομα στα ειδικά εφέ στο Χόλυγουντ, έχοντας στο παλμαρέ του ταινίες όπως τα Gladiator, Last Samurai, Harry Potter, Holes και πολλές άλλες.
Το κοινό των συναυλιών των ‘The Australian Pink Floyd Show’ θα φοράει ειδικά γυαλιά προκειμένου να βλέπει το 3D περιεχόμενο του show. Τα γυαλιά θα μοιράζονται στους θεατές στην είσοδο, φυσικά δωρεάν.
Ενδιαφέρον. Για να ρίξουμε ΕΔΩ μια ματιά στα tour dates μήπως ‘πεταχτούμε’ σε κάποιο από τα Ευρωπαϊκά Live τους που ήδη ‘τρέχουν’...

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση