Διαφήμιση
Σάββατο, 31 Ιούλιος 2010 01:28

Καθολική κυριαρχία ψηφιακών Midas στο φετινό φεστιβάλ «T in the Park»

Το «T in the Park» είναι ένα σχετικά νέο φεστιβάλ που με το καλημάρα πλασαρίστηκε ανάμεσα στα σημαντικότερα και ‘αρχαιότερα’ φεστιβάλ της Βρετανίας. Φέτος στα FoH και τα Stage του φεστιβάλ κυριάρχησαν οι κονσόλες της Midas, τόσο από τις rental εταιρίες που είχαν αναλάβει την εγκατάσταση του εξοπλισμού, όσο και από τις μπάντες που έφεραν μαζί τους τις δικές τους κονσόλες. Πιο συγκεκριμένα, στο FOH της κυρίως σκηνής του φεστιβάλ, η Britannia Row εγκατέστησε 3 XL8, ενώ η σκωτσέζικη rental εταιρία EFX Audio προμήθευσε ακόμα δυο XL8 στο FOH του Radio One stage.
Οσο για τους καλλιτέχνες και τα γκρούπ που εμφανίστηκαν, οι Dizzee Rascal έφεραν μαζί τουςο μια PRO6 και μια XL8, οι Faithless και οι Florence and the Machine έφεραν από μια PRO6 για το FoH τους, ενώ ακόμα δυο PRO6 έφερε για το FOH και τα monitors αντίστοιχα ο Paolo Nutini. Τέλος, ο γνωστός ράπερ Jay Z έφερε μαζί του μια XL8 για την εμφάνισή του στο main stage του φεστιβάλ.
Η πολύ έξυπνη καινοτομία των Σκωτσέζων της EFX Audio πάντως, ήταν ότι τοποθέτησαν στο FoH του Radio One stage (της δεύτερης σκηνής του φεστιβάλ) δυο XL8, οι οποίες μέσω του 431 active split φιλοξενούσαν τις ίδιες ακριβώς εισόδους. Ετσι, οι ηχολήπτες που θα έπαιζαν αργότερα ή την επόμενη μέρα είχαν την ευκαιρία για ένα πρώτης τάξεως Live hands on στη δεύτερη κονσόλα, δοκιμάζοντας σε Live συνθήκες τα eq, τους δυναμικούς επεξεργαστές και γενικότερα όλο το περιβάλλον μίξης και τις λειτουργίες της XL8. Περισσότερα για το φεστιβάλ θα βρείτε εδώ: www.tinthepark.com, ενώ περισσότερα για Midas θα σας πούν στην Omikron Pro Audio (www.omikronproaudio.gr).

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση