Διαφήμιση
Τρίτη, 18 Μάιος 2010 01:11

Οι Guns N’ Roses με DAS στην Ουρουγουάη

Το κοινό ήταν ενθουσιώδες και ξεπερνούσε κατά πολύ τις 30.000, ενώ το PA σύστημα που εγκαταστάθηκε περιελάμβανε καμπίνες Aero Series 2 και Aero, της D.A.S. Audio. Για να πραγματοποιηθεί η εν λόγω εγκατάσταση, ένωσαν τις δυνάμεις και τις καμπίνες τους 3 μεγάλες PA εταιρίες της Ουρουγουάης και συγκεκριμένα οι Leggio Sonido, Marti Audio και η Compañía Uruguaya de Sonido.
Το main PA σύστημα περιελάμβανε ουσιαστικά δυο ανεξάρτητα setups, ένα για τα όργανα και ένα για τη φωνή του Axel Rose. Το σύστημα που ανέλαβε την αναπαραγωγή της μπάντας περιελάμβανε 32 D.A.S. Audio Aero 50 (large format, 3-way line array modules, με 16 ανά πλευρά κρεμασμένα στα 12 μέτρα ύψος) τα οποία οδηγούνταν από Lab Gruppen FP 10.000Q και Lake επεξεργαστές, ενώ για το σύστημα που ανέλαβε την αναπαραγωγή της φωνής του Axel χρησιμοποιήθηκαν ακόμα 16 Aero-50, αναρτημένα κατά 8 ανά πλευρά σε ύψος 10 μέτρων. Τα τελευταία συνοδεύονταν από 8 ακόμα ενεργά Aero 12A που είχαν εγκατασταθεί στο κέντρο της σκηνής ως κεντρικό cluster.
Οσον αφορά την αναπαραγωγή του χαμηλού, γι’ αυτό φρόντισαν συνολικά 64 καμπίνες subwoofer (32 ανά πλευρά) D.A.S. Audio LX-218 (η κάθε μια χρησιμοποιεί δυο 18ιντσα γούφερ νεοδυμίου). Ακόμα 16 καμπίνες D.A.S. Audio Aero 38A (3-δρομα, ενεργά) χρησιμοποιήθηκαν ως delay σύστημα, τοποθετημένες ανά 8 σε δυο clusters, που οδηγήθηκαν από ενισχυτικά της Crest και από Lake Contour processor. Περισσότερες πληροφορίες για τα ηχεία της DAS θα σας πούν στην IMA.

Επαφή
IMA Audio & Lights
www.ima.gr, www.dasaudio.com 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση