Διαφήμιση
Τρίτη, 13 Ιούνιος 2017 13:54

Συνεργασία L-Acoustics & DiGiCo!L-Acoustics και DiGiCo ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ενσωματώσουν L-ISA controls στις κονσόλες της DiGiCo…

Για το L-ISA έχουμε ξαναγράψει μέσα από το aLive, καθώς πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον project. Tι ακριβώς όμως είναι το L-ISA; Πρόκειται για το νέο project της L-Acoustics που ακούει στο όνομα L-ISA immersive sound solutions.  Το L-ISA προσφέρει ένα πλήρες multichannel sound design περιβάλλον για live εφαρμογές καθώς και για playback σε οικιακό περιβάλλον, marine και public environments.

Για τις Live εφαρμογές του L-ISA, η ενσωμάτωση των πρωτοκόλλων και συστημάτων ελέγχου του μέσω των ψηφιακών μίξερ της σειράς SD-Series της DiGiCo σημαίνει με απλά λόγια ότι οι μηχανικοί ήχου θα μπορούν να χρησιμοποιούν ένα οικείο σε αυτούς ψηφιακό περιβάλλον εργασίας και μίξης για το χειρισμό των πολυκάναλων L-ISA εφαρμογών.

Ο συνδυασμός L-ISA / DiGiCo υποστηρίζει έως  96 Input Channels τα οποία μπορούν να οριστούν ως “L-ISA channels”, με το κάθε ένα να επιτρέπει στο χειριστή να ελέγξει παραμέτρους όπως pan, width, απόσταση και ανύψωση, καθώς και να σχεδιάσει τα aux send για κάθε L-ISA source object απευθείας από την κονσόλα του ήχου.

Αντίστοιχα, όλες οι παράμετροι ελέγχου, ρυθμίσεων και παραμετροποίησης του L-ISA μπορούν να αποθηκευτούν στα snapshots των μίξερ της SD σειράς και να ανακληθούν με τον ίδιο τρόπο που ανακαλούνται από το χειριστεί οι υπόλοιπες παράμετροι της κονσόλας ή οποιασδήποτε μίξης.

Ολες οι παράμετροι της πηγής μπορούν να σταλούν και να μοιραστούν μέσω δικτύου με την υποστήριξη του L-ISA Controller και να μετατραπουν άμεσα στην προκαθορισμένη διάταξη ηχείων στον επεξεργαστή L-ISA Processor. Χάρη στην ευελιξία του project L-ISA, η διάταξη μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στις μεταβολές της θέσης διατηρώντας παράλληλα τις χωρικές ιδιότητες της μίξης.

Φυσικά το L-ISA Source Control εκτείνεται λειτουργικά διευρύνοντας το δημιουργικό πεδίο των μηχανικών ήχου, επιτρέποντας λειτουργία και μίξη σε πολυκάναλο 5.1 περιβάλλον, σε κλασική stero μίξη, ή δρομολόγηση μίξης σε downmixes ή auxes, προκειμένου να καλυφθεί οποιαδήποτε πολυκαναλικό περιβάλλον μίξης που υποστηρίζει το L-ISA.

Οι πρώτες κονσόλες της σειράς SD που θα είναι L-ISA-enabled θα παρουσιαστούν στο τέλος της φετινής χρονιάς, ωστόσο στην προσεχή έκθεση InfoComm που ανοίγει τις πόρτες της την Πέμπτη 15 Ιουνίου θα παρουσιαστούν τα πρώτα demo

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση