Διαφήμιση
Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2016 12:11

Ο Ελληνας ηχολήπτης Μανώλης Ολλανδέζος ήταν ο τυχερός νικητής ενός εκ των 58 επετειακών SM58 της Shure & του Montreux Jazz Festival…

Το προηγούμενο διάστημα, η Shure ‘έτρεξε’ πανευρωπαϊκά έναν ιδιαίτερα ενδιαφέρον διαγωνισμό, με αφορμή τη συνεργασία της με το παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ Montreux Jazz Festival, μοιράζοντας 58 επετειακά μικρόφωνα SM58 σε αντίστοιχους τυχερούς που θα απαντούσαν σωστά σε ένα ερώτημα σχετικό με το φεστιβάλ και εν συνεχεία θα έμπαιναν σε κλήρωση προκειμένου να αναδειχθούν οι 58 τυχεροί νικητές μεταξύ των πολλών συμμετεχόντων.

Μεταξύ των 58 τυχερών είναι και ένας ‘δικός μας’ άνθρωπος (φίλος και συνεργάτης εδώ και χρόνια), ο γνωστός και καταξιωμένος Ελληνας ηχολήπτης Μανώλης Ολλανδέζος, ο οποίος είναι πλέον κάτοχος ενός εκ των 58 επετειακών SM58 που αναγράφουν πάνω τους με lazer –χάραξη: ‘50 Years Montreux Jazz Festival SM58 Limited Edition Microphone 1 out of 58’. 
Ο Μανώλης Ολλανδέζος έχει σημαντική καριέρα στον τομέα του στούντιο και του Live και έχει συνεργαστεί με τους: Ε. ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, Χ. ΑΛΕΞΙΟΥ, Ε.ΔΗΜΟΥ, Δ. ΜΟΥΤΣΗΣ, Μ. ΧΑΤΣΙΔΑΚΙΣ (Ν.ΓΚΑΤΣΟΣ-N. MOYΣΧΟΥΡΗ), Δ. ΓΑΛΑΝΗ, Α. ΒΙΣΣΗ - Ν. ΚΑΡΒΕΛΑ, Ν.ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ, X. ΔΑΝΤΗ, Β. ΜΠΟΝΑΤΣΟ, Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Μ. ΜΗΤΣΙΑ, Χ. ΘΗΒΑΙΟ, Α. ΙΩΑΝΝΙΔΗ, Τ.ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ, ΕΥΡΙΔΙΚΗ, Γ. ΚΟΤΣΙΡΑ, Γ. ΜΑΖΩΝΑΚΗ, Γ. ΠΑΡΙΟ, Ε. ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ, Γ. ΣΑΒΒΙΔΑΚΗ, Σ. ΒΟΣΣΟΥ,  Λ. ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ, Μ. ΛΙΔΑΚΗ, Κ. ΧΑΤΖΗ, SCOTT HENDERSON/GARY WILLIS (TRIBAL TECH), NIGHT ARK, MICHAELE SEMBELLO, NICOLA RAYES (GIPSY KINGS), SIERRA MAESTRA, ORCHESTRA ARAGON, THEOPHILO SANDRE, EARL CHINA SMITH (WAILERS) και άλλους...

Σχετικά με το διαγωνισμό της Shure ο Μανώλης μας είπε:
«Πληροφορήθηκα τον διαγωνισμό από το site του Βασίλη Λαδονικόλα, aLive  on Line Magazine, η ερώτηση ήταν της ηλικίας μου, την απάντησα και ομολογώ πως δεν περίμενα να κερδίσω, γιατί δεν έχω κερδίσει ποτέ μου σε διαγωνισμούς. Μου έστειλαν ένα email από την Shure Germany και με πληροφορούσαν πως ήμουν ένας από τους 58 τυχερούς που κέρδισαν το επετειακό  “50 Years Montreux Jazz Festival SM58 Limited Edition Microphone” και μου ζήτησαν εάν επιθυμώ να κάνω μια ανάρτηση με φωτογραφία του μικροφώνου στο facebook ή όπου αλλού θέλω και να τους στείλω το link».

Με αφορμή αυτό το γεγονός, το Μανώλη Ολλανδέζο υποδέχθηκαν τα στελέχη της Ελληνικής αντιπροσωπεία (Ν. Ευθυμιάδης – Shure) στα γραφεία τους και είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα πολύ ευχάριστο πρωινό, να μιλήσουν μαζί του για την πορεία του κλάδου και τις προοπτικές του μέλλοντος, καθώς και για τα νέα προϊόντα της εταιρίας αλλά και για την έμπρακτη υποστήριξη του κλάδου από τη Shure σε όλο τον κόσμο. Και βεβαίως να επισημάνουν την πλήρη υποστήριξη των προιόντων της Shure από την Ν. Ευθυμιάδης – Shure που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της αμερικάνικης εταιρίας για περισσότερα από 50χρόνια στην Ελληνική αγορά.
Σημειωτέον ότι οι τυχεροί από την Ελλάδα είναι συνολικά 3 (ακόμα δυο δηλαδή εκτός του Μανώλη), τους οποίους και αναζητούμε για να μας πουν τη δική τους ιστορία, οπότε αν τύχει και δούν αυτό το post, ας επικοινωνήσουν με το aLive.
Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα προιόντα της Shure επικοινωνήστε με την Ελληνική αντιπροσωπεία…

Επαφή
Ν. Ευθυμιάδης - Shure
Αποκλειστική αντιπροσωπεία Ελλάδος
Σολωμού 2 & Λ. Μεσογείων 322 - Αγία Παρασκευή
τηλ.: 210-6547730
fax: 210-6549680
e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση