Διαφήμιση
Πέμπτη, 28 Ιούλιος 2016 20:09

Νέο έργο της ΠΑΝΟΥ Α.Ε.Β.Ε. για το Δήμο του Κατάρ

Πρόκειται για ένα μεγάλο και πολύπλοκο έργο το οποίο ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγους μήνες κατόπιν σχετικού διαγωνισμού από το δήμο του Κατάρ και το οποίο περιελάμβανε την αποξήλωση και απομάκρυνση όλων των υφιστάμενων εγκαταστάσεων και την δημιουργία νέων.
Η ΠΑΝΟΥ Α.Ε.Β.Ε. ανέλαβε την μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση όχι μόνο των οπτικοακουστικών συστημάτων, των συστημάτων ασφάλειας και φωτισμού αλλά και την εγκατάσταση βασικών τμημάτων της υποδομής του χώρου, όπως η κατασκευή της σκηνής και των ειδικών χώρων γύρων από αυτή, του control room, VIP και διερμηνείας, τα ειδικά καθίσματα του θεάτρου, την ανακατασκευή του δαπέδου, την τοποθέτηση ειδικής μοκέτας και χαλιών, τις μεταλλικές κατασκευές και τις ειδικές πόρτες ασφάλειας.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου, ο κ. Βασίλης Πάνου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας δήλωσε σχετικά: «Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου. Πριν από αρκετά χρόνια ξεκινήσαμε ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση και σήμερα βρισκόμαστε να δραστηριοποιούμαστε σε χώρες του εξωτερικού, αναλαμβάνοντας πολύ σημαντικά έργα και μάλιστα σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές αγορές όπως αυτή του Κατάρ. Αυτό αποδεικνύει ότι με σκληρή δουλειά, οργάνωση, προγραμματισμό αλλά και με μια ομάδα όπως αυτή της ΠΑΝΟΥ, μπορούμε να σταθούμε επάξια σε διεθνείς αγορές και να φέρουμε εις πέρας και με επιτυχία μεγάλα έργα. Και αυτή η επιτυχία δεν σταματά εδώ. Έχουμε ήδη υπό κατασκευή και άλλες αντίστοιχες εγκαταστάσεις σε χώρες της Μέσης Ανατολής  που αναμένονται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους».

Επαφή
ΠΑΝΟΥ Α.Ε.Β.Ε.

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση