Διαφήμιση
Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2023 11:51

Η Adam Hall ανακοίνωσε τη σύσταση του νέου κάθετου τομέα Adam Hall Integrated Systems, με αντικείμενο τις AVL εγκαταστάσεις…

Η Adam Hall ανακοίνωσε τη δημιουργία του κάθετου business unit τομέα Adam Hall Integrated Systems που θα έχει ως αντικείμεννο τις AVL εγκαταστάσεις και τον ευρύτερο τομέα του integration.

Ο νέος τομέας θα διαθέτει ανεξάρτητο product team με επικεφαλής τον Gabriel Alonso Calvillo, ενώ ανακοινώθηκε πως όλα τα installation-friendly προϊόντα θα βρίσκονται υπό κοινή στέγη και τα στελέχη της εταιρίας που ειδικεύονται στον εγκαταστατικό τομέα θα προσφέρουν συμβουλές και υποστήριξη στους εγκαταστάτες για όλα τα στάδια του κάθε project.

Ο Gabriel Alonso Calvillo ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “έχουμε δουλέψει για την ανάπτυξη και στελέχωση του νέου μας τμήματος εδώ και αρκετά χρόνια και πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να το παρουσιάσουμε, κάτι που θα γίνει με ανξεάρτητο περίπτερο στην προσεχή έκθεση ISE στη Βαρκελώνη»...

Σύμφωνα με τον CEO της Adam Hall, Alexander Pietschmann, “η στιγμή είναι η απολύτως κατάλληλη για μια τέτοια κίνηση, καθώς η εταιρία του, από το 1975 που ιδρύθηκε έως σήμερα, έχει καταφέρει να συμπεριλαμβάνεται πλέον ανάμεσα στους τρείς κορυφαίους κατασκευαστές audio και lighting στην Ευρώπη, καθώς και ως ένας άκρως ειπτυχημένος international distributor. Και με δεδομένο ότι η Adam Hall ανέκαθεν κατασκεύαζε φιλικά AVL προϊόντα πρός το χρήστη, η σύσταση του ανεξάρτητου τομέα Adam Hall Integrated Systems, αποτελεί φυσική συνέχεια.

Το installation portfolio της Adam Hall διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από ηχεία, ενισχυτές, mixer amps, μικρόφωνα, επεξεργαστές, LED lighting και συστήματα ελέγχου. Η Adam Hall Integrated Systems περιλαμβάνει τα εξής brands: LDSystems, Palmer, Cameo, Gravity, Defender και φυσικά τήν Adam Hall.

Οπως είπαμε το ντεμπούτο της Adam Hall Integrated Systems  θα πραγματοποιηθεί στην προσεχη έκθεση ISE στη Βαρκελώνη…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση