Διαφήμιση
Τετάρτη, 09 Φεβρουάριος 2022 12:31

Η εξαγορά της Silex Insight επιτρέπει στην Audinate να επιταχύνει το στρατηγικό της όραμα για ενσωματωμένο ήχο και βίντεο μέσω IP ( AV-over-IP)...

Η Audinate, γνωστή για την ανάπτυξη της πλατφόρμας Dante, ολοκλήρωσε την εξαγορά της Silex Insight, με έδρα το Βέλγιο (η συναλλαγή ανακοινώθηκε αρχικά στις 13 Δεκεμβρίου 2021, αλλά ολοκληρώθηκε προσφάτως).

Η Silex παράγει προϊόντα δικτύωσης εικόνας (video networking products) για κατασκευαστές εξοπλισμού AV. Η εξαγορά της Silex Insight επιτρέπει στην Audinate να επιταχύνει το στρατηγικό της όραμα για ενσωματωμένο ήχο και βίντεο μέσω IP και παράλληλα προσθέτει εύρος και βάθος στη σειρά προϊόντων AV-over-IP.

Επιπλέον, η συναλλαγή αυξάνει την τεχνογνωσία του βίντεο FPGA εντός της εταιρείας…
«Από την ανάπτυξη του πρώτου μας προϊόντος Dante AV, έχουμε δεσμευτεί να φέρουμε την απλότητα και τη διαλειτουργικότητα του Dante στην αγορά βίντεο μέσω IP», δηλώνει ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Audinate, Aidan Williams. «Με αυτήν την εξαγορά, ενισχύουμε αυτή τη στρατηγική. Οι κωδικοποιητές βίντεο και η βαθιά τεχνογνωσία σχετικών πρϊόντων στην ομάδα, σε συνδυασμό με την τεχνολογία δικτύωσης Dante, θα μας επιτρέψουν να βγούμε στην αγορά με μια ποικιλία λύσεων video για full-service εφαρμογές και υπηρεσίες».

Η εξαγορά αφορά τον τομέα video της Silex, η οποία διατηρεί την υπάρχουσα αυτονομία της όσον αφορά τις δραστηριότητές της στον τομέα της ασφάλειας…

Επαφή
Dante

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση