Διαφήμιση
Παρασκευή, 14 Μάιος 2021 22:26

Η Adamson παρουσίασε τη νέα “παντός καιρού” έκδοση της επιτυχημένης εγκαταστατικής της σειράς IS-Series Weatherized Line…

Η installation σειρά ηχείων IS-Series αποτελεί το καμάρι της Adamson στον τομέα των απαιτητικών μόνιμων ηχητικών εγκαταστάσεων κάθε είδους.
Πλέον, η σειρά εμπλουτίστηκε και με μια ‘παντός καιρού’ έκδοση, την IS-Series Weatherized Line που είναι ειδικά φροντισμένη από την Adamson για να μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και κάτω από τις πλέον δύσκολες καιρικές συνθήκες. Και όσο νά ‘ναι οι Καναδοί της Adamson κάτι παραπάνω ξέρουν από extreme καιρικές συνθήκες.

Η έκδοση ΙS-Series Weatherized λοιπόν, προορίζεται για εγκαταστάσεις σε εξωτερικούς χώρους και συγκεκριμένα σε παράκτικους και παραθαλάσσιους χώρους, ανοικτά στάδια, open-air εκδηλώσεις και άλλες μόνιμες εγκαταστάσεις εξωτερικών χώρων.
Τα ηχεία της σειράς διαθέτουν προδιαγραφές αδιαβροχότητας IP55, ενώ όλα τα μεταλλικά εξαρτήματα των καμπινών της σειράς IS-Series Weatherized, κατασκευάζονται από υψηλής αντοχής ανοξείδωτο μεταλλικό κράμα που επιτυγχάνει απόλυτες επιδόσεις της τάξης του 100% όσον αφορά την αντοχή στη διάβρωση.
Τα νέα μοντέλα διαθέτουν επίσης ειδικά εφαρμοσμένη εσωτερική και εξωτερική επίστρωση για διασφάλισης πλήρους αδιαβροχοποίησης, διευκολύνοντας παράλληλα στον ευκολότερο καθαρισμό της καμπίνας και την αφαίρεση της βρωμιάς.

Επιπλέον η Adamson αναβάθμισε τη σουίτα των σχεδιαστικών της προγραμμάτων για integrators, περιλαμβάνοντας νέες Autodesk Revit και SketchUp βιβλιοθήκες για την σειρά IS-Series, καθώς και αναβαθμισμένα EASE και CAD αρχεία για όλες τις σειρές ηχείων της Adamson, τα οποία είναι διαθέσιμα για download από το site της εταιρίας.

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση