Διαφήμιση
Δευτέρα, 29 Ιούλιος 2019 15:02

H Outline ξανά στο Lucca Summer Festival...

Και φέτος η Ιταλική Outline αποτέλεσε το βασικό πάροχο ηχητικών συστημάτων, μέσω της εταιρίας Target Sound (που ανήκει στο Outline GTO network), στο φημισμένο φεστιβάλ Lucca Summer Festival που πραγματοποιείται εδώ και 21 χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Τοσκάνης στην Ιταλία και έχει συνολική διάρκεια ενός μήνα (φέτος είχε διάρκεια από τις 28 Ιουνίου έως τις 29 Ιουλίου)!

Μερικά από τα ονόματα πρώτης γραμμής που εμφανίστηκαν στο φετινό Lucca Summer Festival ήταν οι: Ennio Morricone, Take That, Elton John, Sting, Mark Knopfler, Scorpions, Eros Ramazzotti, Tears for Fears, Toto, Noemi, Anastacio, New Order, Elbow, Maneskin, Salmo, Janelle Monae, Gemitaiz, The Good the bad and the Queen και πολλοί άλλοι.
Όπως είπαμε, όλα τα ηχητικά συστήματα του φεστιβάλ ανήκαν στην Outline και ως main σύστημα χρησιμοποιήθηκε το Outline GTO C-12, συνεπικουρούμενο από το Superfly, ενώ τον έλεγχο, την επεξεργασία, τη μετατροπή και τη διανομή των σημάτων ανέλαβε η πλατφόρμα Newton της Outline.

Όπως είπαμε την προμήθεια και εγκατάσταση όλων των Outline συστημάτων προμήθευσε η εταιρία Target Sound (που εδρεύει στην Πολωνία) και η οποία ανήκει στο Outline GTO network.

Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα της Outline θα σας δώσουν στη Mega Event…

Επαφή
Mega Event

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση